Deși este una dintre cele mai apreciate de public, Sensy își dorește să părăsească emisiunea Bravo, ai stil. Nu este pentru prima dată când are acest gând, dar este pentru prima dată când și-a făcut curaj să o spună în fața lumii. Blondina nu își mai găsește locul în competiție și consideră că ar fi mult mai bine pentru ea, dacă ar renunța la acest proiect.

Sensy crede că ar trebui să plece

Pentru a face lucrul acesta, are nevoie ca susținătorii ei să nu o mai voteze, așa că i-a rugat să nu o mai voteze în gala eliminatorie a acestei săptămâni. Comentariile acide ale celor trei jurați sunt cele care i-au dat foarte mult de gândit și care au făcut-o să își dorească să renunțe. Nu o deranjează neapărat faptul că este pe ultimul loc, ci mai degrabă faptul că îi este contestată activitatea sa din mediul online, care nu are legutură deloc cu emisiunea de la Kanal D.

 

„Se pare că nu este locul meu aici și cred că ar trebui să plec. Lacune, nu ai stil, cred că deja s-au spus multe. Nu mai e cazul. Cred că e momentul să pun punct, cred că prea am pus virgulă. I-am rugat pe oameni să nu mă mai voteze ca să plec acasă, să ies pe ultimul loc. Decizia de a pleca din emisiune cred că îmi stătea așa pe buze sau în cap de mai mult timp, doar că nu am avut curajul, așa cum a avut Carmen, să o spun public. Ei bine, acum s-a umplut paharul și trebuie să știi când să te retragi. Am simțit că este momentul să mă duc acasă. Când o chestie îți face rău nu ai cum să faci față. Eu nu am o problemă că sunt pe ultimul loc sau că nu am steluțe, dar deja comentariile pe lângă acest subiect mă depășesc total și prefer să tac și să mă retrag pentru că așa e mai bine și pentru mine și pentru reputația mea. Mi se contestă munca mea de pe online care nu are nicio legătură cu acest show și nu are nicio legătură cu stilul, cu hainele”, a declarat Sensy.

Sensy, adevăratul motiv pentru care vrea să părăsească emisiunea Bravo, ai stil: "Cred că e momentul să pun punct..."

Chiar și colegele ei au realizat că, în edițiile precedente, nu și-a mai dat deloc interesul. Ruxi a remarcat și ea că lui Sensy nu prea mai îi mai pasă de ținutele pe care le alege, ci mai degrabă se bazează pe voturile celor de acasă.

„În ultimul timp pare că nu îi mai pasă. Mie asta îmi dă impresia, că vine și că nu îi mai pasă. Cumva se bazează pe public să o voteze. Nu e nimic personal. Mi se pare că nu îți dai interesul, mi se pare că ținuta asta nu e de podium, de venit să defilezi pe Bravo, ai stil!”,a spus Ruxi despre colega sa.