Fiul Vlăduței Lupău are un nume rar întâlnit.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu câteva ore. Artista a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de nota 10 încă de la naștere. S-a născut într-o zi specială și cu mare însemnătate pentru creștini, dar a primit din partea părinților lui și un nume pe măsură, foarte rar întâlnit, însă cu o însemnătate aparte.

Micuțul este primul copil al cuplului format dintre Vlăduța Lupău și Adi Rus. După mai multe încercări în a deveni părinți, în viața lor a avut loc minunea care avea să le schimbe viața în mod radical. Numele micuțului este Iair, având o semnificație rar întâlnită.

Ce semnifică numele Iair

Numele Iair este un nume biblic, reprezentându-l pe tatăl fetiței de 12 ani asupra căreia Hristos a înfăptuit o minune readucând-o la viață. Provine din ebraică, apare în Sfânta Evanghelie după Marcu 5:22 și înseamnă „lumina mea”. Purtătorii acestui nume vor avea un suflet bun și o viață plină de fericire și binecuvântări.

Semnificația inedită pe care o are numele fiului Vlăduței Lupău. Ce destin îl așteaptă pe micuț

Vlăduța Lupău, „scrisoare” către fiul ei

Cu doar câteva minute în urmă, Vlăduța Lupău a scris un mesaj extrem de emoționant în mediul online pentru bebelușul său. Artista este foarte fericită și, chiar dacă a născut cu doar câteva ore în urmă, se pare că este într-o stare destul de bună. Fără să stea pe gânduri, artista și-a făcut timp și a scris o scrisoare adresată fiului său, Iair.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!
Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!
O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! 🤍
Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!
Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” 🫶🏼

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima
TE IUBESC !
Eu, mami! ❤️”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.