Fie sunt complet investiți în relație și este puțin probabil să te părăsească vreodată, fie a fost o aventură întâmplătoare

Termenul „ghosting” a fost inițiat în lumea întâlnirilor online pentru a descrie acțiunea de a întrerupe brusc comunicarea, fără nicio explicație.

Dar s-a înrădăcinat atât de mult în societatea modernă, încât veți auzi chiar despre oameni care vor fi ghosted după interviurile de angajare. Așadar, dacă ești în căutarea unui partener care să nu te lase în aer, este important să fii conștient de horoscopul lor. Deoarece semnul cuiva poate dicta cât de atent și de comunicativ este.

Gemeni

Acești gemeni curioși sunt prevăzuți la indecizie și la un comportament fulger. În timp ce capul lor tânjește la stabilitate, inima lor caută libertate. Lăsând relațiile lor într-o țară a nimănui.

Iar indecizia lor, firesc, îi face să aibă fobi de angajament. Deși acest lucru poate fi surprinzător, deoarece Gemenii sunt conduși de Mercur comunicativ, Mercur este, de asemenea, planeta gândirii mari și a imaginației. Ca atare, Gemenii sunt predispuși la un ochi rătăcitor. Și se gândesc la iarba să fie mai verde pe cealaltă parte.

Ghosting-ul, cu toate acestea, este mai mult un rezultat al dorinței lor de a se distra în mod constant și de a găsi noi experiențe interesante. Dacă nu te încadrezi în viețile lor sau le distragi atenția de la distracția lor. În loc să ai o discuție, Gemenii vor dispărea pur și simplu. Acest lucru se datorează adesea faptului că de fapt uită de tine. De îndată ce se plictisesc de tine, te anulează mental.

Vărsător

La fel ca Gemenii, Vărsătorul este un semn care caută mereu să scuture lucrurile. Ca semn de aer, Vărsătorul este renumit pentru că s-a schimbat dintr-un capriciu. Fiind în mod inerent curioși și iubitor, este probabil să cadă cu capul peste cap pentru un potențial interes amoros. Dar această infatuare rareori rămâne mult timp.

Deși au o latură prietenoasă și socială, Vărsătorii pot fi, de asemenea, destul de reci în relații din cauza capacității lor de a se detașa instantaneu de orice sentimente de emoție. Emoțiile îi pot face pe Vărsător să se simtă foarte inconfortabil. Mai ales când sunt emoțiile celorlalți. Așa că ei preferă să facă fantomă decât să se confrunte cu încheierea unei relații frontale.

În multe cazuri, s-ar putea să nu-și dea seama că te înfățișează pentru că le place să țină lucrurile libere. Dacă simt că ai devenit prea lipicios sau că relația a devenit prea previzibilă, ei te vor înfățișa în timp ce pleacă să experimenteze ceva nou și incitant.

Berbec

Berbecul cu cap fierbinte este rebelul zodiacului care caută libertatea. Deoarece sunt conduși de Marte înfocat, Berbecul este totul despre pasiune, explorare și auto-descoperire. Ei adoră etapele inițiale de a cunoaște pe cineva. Dar când vine vorba de atașamente mai profunde și mai semnificative, sunt repede să se dezvăluie.

Prin urmare, Berbecul poate trece foarte ușor de la o relație la alta, fără rețineri. În timp ce încă încerci să-ți dai seama dacă ai fost ignorat și ce a mers prost, ei au cu totul o altă relație. Cu toate acestea, ea observă că acest lucru nu se face de obicei cu răutate. Ei cred că, din moment ce ai fost pe aceeași pagină pentru tot restul relației, trebuie să fii plictisit și să vrei să ieși.

Dar chiar dacă ai avea șansa să le spui cum ai fost făcut să te simți, nu este probabil să se simtă vinovați. Un Berbec este probabil să se pună pe primul loc și să facă propriile alegeri. Cum ar fi să nu te mai contacteze niciodată, iar dacă nu-ți place, păcat.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.