Dacă relația ta nu durează mai mult de câteva luni și te întrebi mereu care este motivul pentru care se ajunge la despărțire, în ciuda faptului că la prima vedere lucrurile mergeau ca pe roate, ei bine, ai fi surprins să afli că și astrologia are un aport în relațiile sentimentale.

Descoperă care sunt zodiile ce au parte numai de relații sentimentale sortite eșecului.

Sursa: Social media

Fecioară

Și în cazul nativilor fecioară este foarte probabil să existe relații eșuate. Motivul este strâns legat de propria lor persoană. Nativii acestei zodii adesea tind să caute perfecțiunea când vine vorba de relații sentimentale. O greșeală făcută din partea celor cu care vor să formeze un cuplu și este de ajuns pentru ei. Fecioare încep să-și piardă interesul pentru cealaltă persoană și le va pieri orice motivație de a continua. Mai mult decât atât, de foarte multe ori confundă atracția de moment cu dragostea, iar din această pricină nu stau foarte bine la capitolul relații sentimentale.

Taur

Taurul, de asemenea, suferă o mulțime de drame când vine vorba de relații. În timp ce ei dau întotdeauna tot ce e mai bun într-o relație, partenerul lor, de multe ori, sfârșește prin a aștepta mult mai mult și niciodată nu este mulțumit de ceea ce primește. Indiferent de cât de mult eforturi ar depune, celălalt, cumva, nu le găsește niciodată suficiente și preferă să caute lucrurile ce lipsesc într-o altă persoană.

Scorpion

Scorpionii iau de obicei decizii legate de dragoste și relații fără prea multe gânduri. Acesta este motivul pentru care, după câteva luni de la o relație, ajung să simtă că ceva nu este în regulă. Ar putea începe să găsească defecte în relația lor și chiar ar putea crede că merită ceva mai bun. Drept urmare, au o mulțime de relații eșuate din cauză că mereu se află în căutarea celei perfecte.