Foarte multe informații nu se știu despre covonavirus, iar simptomele variază în funcție de vârstă, de alte afecțiuni pe care le avem, etc. Despre simptomele care le au copiii infectați nu coronavirus nu se știu foarte multe detalii.

Mama unui bebeluș care a fost depistat cu coronavirus vorbește despre simptomele care au apărut la copilul ei. Aceasta susține că micuțul ce a început să devină ”agitat” și să plângă „diferit”. Ea trage un semnal de alarmă tuturor părinților și le recomandă să rămână în alertă.

Numele mămicii este Toni Rhodes și locuiește în apropiere de Basildon, Essex. Aceasta a povestit că fiul ei de doar 7 săptămâni a devenit dintr-o dată mai agitat și avea un plâns diferit față de cel cunoscut de ea până în acel moment, scrie The Sun.

Un alt lucru care i-a atras atenția mămicii este oboseala exagerată a celui mic. Bebelușul dormea noaptea fără să se miște, lucru care nu s-a întâmplat niciodată în cele șapte săptămâni de viață. De asemeanea, Toni a văzut că pielea micuțului era pătată, iar unul dintre ochi era roșu, umflat și umed. Copilul prezenta și tuse ușoară din când în când și strănuta destul de des.

Toate aceste simptome au îngrijorat proaspăta mămică, așa că a decis să meargă cu bebelușul la medic. Acolo i s-a transmis că cel mic este suspect de sepsis și i s-a administrat antibiotic, dar i s-au luat și probe pentru coronavirus.

Din păcate, câteva zile mai târziu, testele au venit cu rezultat pozitiv.

„După cum știm cu toții, există puține informații cu privire la reacțiile bebelușilor la coronavirus, așa că am vrut să facem cunoscute cele petrecute cu fiul nostru pentru a-i pune în temă pe părinții care, la un moment dat, s-ar putea confrunta cu această boală”, a scris femeia, în apelul ei.