Selly nu mai are nevoie de nicio prezentare! Este cunoscut, este talentat, are portofelul plin și are tot ce și-ar putea dori un tânăr așa cum este el. Este considerat chiar un exemplu pentru mulți tineri de vârsta lui. A atins succesul la o vârstă destul de fragedă, căci la 18 ani Selly a devenit milionar. Acesta a reușit să ajungă în top prin multă muncă și dedicare, aceste fiind cheia succesului în ceea ce-l privește pe Selly.

Chiar dacă este faimos, asta nu îneamnă că este fără de greșeală. Destul de curând, Selly a fost ținta răutăților fanilor de pe rețelele de socializare după ce a dat-o-n bară cu o fotografie. Ce i-a făcut pe fani să-l critice pe tânărul vlogger?

Nu cu mult timp în urmă, faimosul Selly a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care își etalează mașina luxoasă pe care o deține și pare că vorbește la telefon. Nimic neobușnuit până aici pentru un tip ca el. Există, însă, un detaliu care i-a făcut pe fani să aibă tot felul de recții. Ce să fie? Este fix bolidul lui Selly care apare total nespălat în mediul online. Fanii l-au taxat imediat pe vlogger, adresându-i fel și fel de comentarii mai mult sau mai puțin răutăcioase.

Selly, taxat grav de fani! În ce hal a putut să apară pe internet
Selly, taxat grav de fani! În ce hal a putut să apară pe internet

„Mașina asta o mai spălăm și noi? / Spală mașina și după te flexezi / Ce jeg este pe mașină…fără hate”, au scris fanii pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, Selly nu i-a băgat în seamă pe răutăcioși și chiar vrea să le răsplătească fanilor săi fidelitatea, oferindu-le un telefon de ultimă generație, prin intermediul unui concurs pe care l-a organizat pe contul său de Instagram.