Cu toate că are o vârstă fragedă, Selly a reușit să realizeze ceea ce mulți doar visează. Este independent din punct de vedere financiar și are o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Acesta locuiește alături de iubita sa într-un apartament închiriat pentru care scoate din buzunar o mulțime de bani lună de lună, mai exact 2 000 de euro.

Selly este implicat în foarte multe proiecte, însă nu are de gând să se oprească aici. Recent, vloggerul a povestit că urmează să dezolte multe alte idei, cel puțin interesante, pe YouTube.

Selly știe să dea moda! Cât costă treningul în care s-a afișat pe Instagram
Instagram

„În zona de vlog avem foarte multe lucruri – o serie pe care o dezvoltăm se numeşte <<La Muncă>> şi în fiecare episod eu alături de un invitat special, de o altă persoană cunoscută din online, ne angajăm în joburi normale. Facem de toate: o să facem shaorma, o să lucrăm la casă, o să fim recepţioneri”, a declarat Selly.

Cât costă treningul în care s-a fotografiat Selly?

Recent, vloggerul Selly a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare lângă un bolid de lux îmbrăcat într-un trening Palm Angels care costă undeva la 500 de euro.

Reacțiile din partea prietenilor virtuali nu au încetat să curgă în lanț, aceștia complimentându-l în fel și chip, scriindu-i în comentarii că îi stă bine îmbrăcat așa. Se poate observa cu ochiul liber că Selly nu duce lipsă de nimic. Duce o viață luxoasă, trăiește pe picior mare, dar asta, pentru că se zbate și își dorește lucruri mărețe. La un moment dat, acesta a declarat că i-ar fi apărut și câteva fire albe, din cauza stresului.

„Să nu te stresezi prea mult, să nu te agiți mai mult decât este cazul, ori eu fiind o fire mai activă și muncind de mic, probabil că se văd efectele. Din punct de vedere științific este genetic, deci e cel mai bine că este genetic”, a declarat Selly.