Fără doar și poate, Selly este mai mult decât o persoană, este un brand și o imagine puternică. Andrei Șelaru este cel mai urmărit vlogger de la noi și este primul care a atins 3 milioane de subscriberi. Selly a post criticat de multe ori de cei din jur, dar a știut mereu cum să folosească totul în avantajul lui. Acum, vloggerul este implicat în zeci de proiecte și toate de mare

Selly și Smără, părinții a doi copii

Urmăritorii lui Selly știu deja că aceasta este un mare iubitor de animale. De curând, acesta s-a gândit să adopte două pisicuțe. Vloggerul le-a luat acasă unde locuiește cu iubita lui și au decis să devină părinții lor. Selly nu are prea mult timp pentru cele două animăluțe, dar se poate baza oricând pe iubita lui, Smără. Aceasta este studentă la medicină și majoritatea cursurilor le face de acasă.

Selly a făcut un vlog în care a povestit întregul episod cu cele două pisici, iar titlul i-a cam panicat pe fani. La scurt timp după, abonații lui Selly și-au dat seama că este vorba despre cu totul și cu totul altceva. Selly își dorește să devină tătic, dar nu de la o vârstă atât de fragedă. Vloggerul a povestit în podcast la Măruță că vrea copii, dar momentan este ocupat cu proiectele profesionale.

Câți bani face vloggerul din Youtube?

Cei care îl urmăresc pe Selly știu faptul că acesta muncește de la 11 ani și că și-a creat în timp propria identitate, pe care chiar el o aproximează ca valorând peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la sumele încasate din online, doar că acum chiar Selly a fost cel care a dat cărțile pe față.

Sunt foarte recunoscător pentru veniturile pe care le am. În online, este vorba despre cât vine din AdSense și cât vine din campaniile publicitare. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul ăsta crește peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câștigat cel mai mult într-o lună din AdSense.”, a spus acesta în cadrul unui podcast.