De ani buni, Selly și-a mai descoperit o pasiune, pe lângă cea pentru vlogging. Mâna în mână cu online-ul, acesta a dezvoltat sectorul cinematografic în viața lui. Până în prezent, Selly are la activ multe producții de succes pentru care fanii l-au apreciat foarte mult.
Dincolo de criticile care i se aduc constant, Selly poate fi considerat un exemplu pentru noua generație. Deși nu are nici 25 de ani, acesta a demonstrat că niciodată nu este prea devreme pentru muncă. Vloggerul are peste 10 ani de activitate în domeniul online-ului și nu are de gând să se oprească aici.
De-a lungul carierei sale, acesta s-a implicat în fel de fel de proiecte, toate de succes. De departe, debutul în industria cinematografică a fost cea mai mare provocare pentru el. Nu doar că a jucat, dar a și co-produs unul dintre cele mai vizionate filme de după Revoluție. Și anume, „5 Gang: Un altfel de Crăciun”.
Atunci când a anunțat că face acest pas, părerile au fost împărțite. Însă, apele s-au agitat atunci când Selly a apărut pe lista filmelor care au primit finanțare de la Guvern. Chiar dacă nu a fost singura producție care s-a înscris în acel program, cele mai multe critici, echipa lui le-a încasat.
Selly, gaură imensă în buget
Acum, cârcotașii pot sta liniștiti, iar asta pentru că finanțarea nu a ajuns în buzunarele lui Andrei Șelaru. De fapt, nu a ajuns nicăieri, pentru că nu a plecat de la Guvern. Tocmai din acest motiv, invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Selly a ales să vorbească despre cea mai mare țeapă pe care i-a dat-o chiar statul român.
Deși este un subiect care îl deranjează, în continuare, Selly s-a împăcat cu gândul că nu este singurul care a trecut prin asta. În aceeași situație sunt mulți producători de la Hollywood care au venit să filmeze la noi și au luat țeapă.
„Cea mai mare țeapă pe care am luat-o a fost de la statul român. Nici până în ziua de azi nu ne-a virat finanțarea pentru primul film pe care l-am coprodus, pentru „5GANG”. Finanțare cu toate actele semnate, totul în regulă. Nu suntem singurii. E un prejudiciu de 60 de milioane de euro.
A fost o rușine pentru România pe plan mondial. Ei aveau un program de debate în care, orice producător venea să filmeze în România, primea înapoi 30% din bugetul filmului. Ungaria avea un program similar, diferența e că s-a ținut de promisiune, România nu.”