Selly, nervos din cauza unui comentariu la adresa lui David Popovici.

Selly, mai nervos ca niciodată. Vloggerul a răbufnit în mediul online, după ce un internaut și-a dat cu părerea despre David Popovici. Se pare că internautul este împotriva campionului mondial. Astfel, vloggerul a sărit în apărarea sportivului. 

Selly a avut o reacție explozivă la adresa unui fan. Celebrul vlogger a fost total împotriva spuselor internautului. Vloggerul s-a arătat deranjat de comentariul pe care un internaut l-a lăsat la un videoclip de pe Youtube ce avea legătură cu David Popovici. Se pare că internautul a fost deranjat de aroganța de care a dat dovadă campionul mondial. În cele din urmă, vloggerul nu a mai rezistat și a postat pe pagina sa personală de Instagram, părerea sa despre comentariul respectiv.

colaj substantial

Selly și-a spus părerea despre comentariul unui vlogger

Se pare că un internaut nu are o părere atât de bună despre campionul mondial la natație, David Popovici. Așadar, acest internaut s-a gândit să-și publice online, în secțiunea de comentarii, părerea despre sportiv. Acesta a precizat în comentariul său că detestă tupeul și aroganța cu care a intrat sportivul când a fost prezent la linia de start.

Totuși, se pare că acest comentariu a trecut și prin fața ochilor vloggerului Selly. Vloggerul chiar nu a putut trece cu vederea comentariul pe care internautul l-a lăsat. Așadar, vloggerul a făcut public mesajul acestuia și și-a exprimat și el punctul de vedere asupra mesajului din secțiunea de comentarii de pe Youtube.

„Dovada vie că e cea mai mare prostie să te străduiești să fii plăcut de toată lumea. Și mai ales să pui suflet și să te afecteze părerea oamenilor. Pentru că oricât de bine ai face ceea ce faci, oameni de genul vor exista întotdeauna.”, a postat Selly pe contul lui personal de Instagram.

De asemenea, se pare că părerea lui Selly a fost apreciată și de Antonia, partenera de viață a lui Alex Velea. Ea a repostat pe contul ei personal de Instagram, mesajul internautului, dar și cel postat de Selly.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.