Selly a crescut pe Youtube, atât la propriu, cât și la figurat. De la puștiul din Craiova care posta vloguri în 2013 până la tânărul care are propria Academie de Vlogging și vrea să reformeze educația, parcursul lui Andrei Șelaru este unul interesant.

Selly s-a mutat de frica răufăcătorilor

Selly nu se uită la bani atunci când vine vorba de confort. Vloggerul s-a mutat din Craiova după terminarea liceului și nu a vrut să își cumpere casa lui, ci a preferat să stea în chirie într-un cartier rezidențial. Lucrurile nu au decurs deloc bine acolo pentru Selly, a cărui mașină a fost vandalizată de mai multe ori, iar asta l-a făcut să își caute o altă chirie.

”Îmi plăcea cartierul în care locuiam, pentru că aveam foarte multe chestii care mă interesau pe mine foarte aproape de unde stăteam. Cineva îmi furase trei prezoane din cele cinci. Lucru extrem de grav. Nu știu care a fost intenția omului care mi-a luat prezoanele. A vrut să-mi fure roata sau să-mi facă rău”, a spus Selly.

De ce nu își cumpără vloggerul propriul apartament?

Acum, după mai multe căutări, Selly a găsit locuința perfectă pentru gusturile lui și ale iubitei sale, Smaranda, iar asta îi costă destul de mult. Vloggerul scoate pe lună din buzunar pentru chirie 3.000 de euro, iar gurile rele spun că și-a putea cumpăra propria casă cu banii ăștia.

”Vă fac turul acestui apartament. O să vă răspund de ce nu mi-am cumpărat o casă. Chiria pe care o plătesc aici se apropie de 3.000 de euro. Ne-am mutat aici pentru siguranța mea, a Smarandei și a pisicilor noastre. L-am mobilat cum voiam noi., a început să explice Selly. Piesa de rezistență e televizorul în baie, stai în cadă și te uiți la televizor. Cam ăsta e apartamentul, unde stau cu chirie. Toți mă întrebați de ce nu am cumpărat. La prima vedere, atunci când ai disponibilitatea să cumperi cu banii jos un apartament sună ca fiind cea mai bună variantă. Dar nu întotdeauna.

Apoi, Selly a continuat cu sfaturi pentru cei care se grăbesc să își cumpere ceva al lor.

”Ce poți face ca investiție cu acei 500.000 de euro care să-ți aducă și mai mulți bani. Mai bine cumperi apartamente în fază de proiect și după să le dai în chirie. Caut oportunități de a invsti banii. Momentul în care vrei să ai ceva al tău e bine să-ți cumperi ceva în care să te simți tu bine. Și nu mă simt pregătit acum”, a spus Selly pe Youtube.