Fără doar și poate, Selly este mai mult decât o persoană, este un brand și o imagine puternică. Andrei Șelaru este cel mai urmărit vlogger de la noi și este primul care a atins 3 milioane de subscriberi. Selly a post criticat de multe ori de cei din jur, dar a știut mereu cum să folosească totul în avantajul lui. Acum, vloggerul este implicat în zeci de proiecte și toate de mare succes.

Selly, prima imagine din online cu mama lui

Pe cât de darnic este în detalii profesionale, pe atât de zgârcit este în cele personale. Selly și-a ținut mereu familia departe de ochii curioșilor, iar asta nu este deloc un lucru rău. Selly a vorbit mereu despre părinții lui și a subliniat cât de importanți sunt în viața lui. Urmăritorii lui Selly știu că mama lui este profesoară, dar nu au avut ocazia să o vadă prea des. Până acum. Selly a acceptat provocarea lui Mihai Morar și a postat prima imagine cu mama sa, alături de un mesaj emoționant.

”O iubesc pe mama mai presus de orice ❤️ Cu toate astea, cred este prima poză pe care o postez cu ea aici. O iubesc fiindcă mi-a dat viață, însă mai mult decât atât, o respect enorm pentru educația oferită. Pentru sacrificiile făcute, pentru a știut îmi dea toată libertatea de care aveam nevoie, dar fie și strictă când este cazul. Părințiii modelează personalitatea, atitudinea și comportamentul copilului lor.

Fără educația de la ei, fără timpul petrecut cu ei, nu fi fost nici 1% din ceea ce sunt astăzi. Lor le datorez tot! Din păcate, de multe ori, după ce creștem mari. În alergătura noastră de zi cu zi, uităm le spunem părinților noștri cât de mult îi iubim, și cât de recunoscători le suntem pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru noi. Te iubesc, mama, chiar dacă nu o spun atât de des!”, a scris Selly.

Când a cerut vloggerul ultima dată bani de la părinții lui?

Cei care îl urmăresc pe Selly știu faptul că acesta muncește de la 11 ani. Vloggerul și-a creat în timp propria identitate, pe care chiar el o aproximează ca valorând peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculații cu privire la sumele încasate din online. Vloggerul nu s-a ascuns niciodată și a vorbit mereu relaxat și deschis despre acest subiect.

Înainte de a ajunge la sumele astea, ca orice copil, Selly a avut parte mereu de sprijinul părinților. Acesta a fost independent financiar de la o vârstă destul de fragedă.

”Cred că ultima dată când le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Părinții mei se bucură mult pentru mine şi sunt acolo pentru mine întotdeauna, mereu încearcă să mă ajute şi să mă susțină cât mai mult. Le voi fi întotdeauna recunoscător pentru educația dată şi pentru faptul că m-au lăsat şi încurajat să îmi urmez acest vis de a face vlogging. Îmi doresc să fiu un om împlinit, un om relaxat profesional şi financiar”, a declarat Selly.