Selly este un vlogger de succes, care datorită talentului și implicarea sa în diverse activități pentru schimbare și educație, l-au făcut să fie iubit de oameni. Formează o relație cu Smaranda Știrbu, o tânără la medicină. Cei doi se iubesc și sunt împreună de câțiva ani.

Pe rețelele de social media circulă un filmuleț cu Selly și Smaranda, în care tânărul îi face acesteia o farsă. Iubita vloggerului aștepta o vacanță împreună. Selly a luat o cutie în care a pus două variante, A și B. Varianta a promitea o vacanță în Times Square, New York, iar varianta B era o vacanță la Tecuci, Galați. Tânăra a ales varianta A, însă Selly a inversat variantele, astfel încât Smaranda să aleagă, fără să vrea, vacanța la Tecuci.

Cum a păcălit-o Selly pe iubita sa

Selly este un tânăr vlogger care se bucură de un real succes în mediul online. A reușit să se facă iubit și apreciat de oameni datorită talentului său de a se implica în viața și activitățile tinerilor. Tânărul s-a făcut remarcat prin activitățile sale pentru reforma în educație. Este vocea tinerilor, este curajul de care adolescenții au nevoie. Este împreună cu Smaranda, cu care are o relație în care se înțeleg destul de bine.

„O consider pe Smără o parteneră extraordinară”

„Ei bine, nu cred că m-am gândit serios la asta. Consider că sunt mult prea tânăr să mă gândesc la acest aspect. Însă ce iți pot spune este că am o relație foarte frumoasă cu Smaranda. O relație care deja aduna niste ani și eu cred că în continuare vom avea o relație armonioasă. Ne iubim foarte mult, gândim la fel, avem personalități foarte asemănătoare și pur și simplu există o chimie foarte bună. Motiv pentru care nu m-am gândit la căsătorie în sine, însă o consider pe Smără o partenera extraordinara care a fost mereu lângă mine, m-a susținut și nu pot să nu consider aceste lucruri importante pentru mine și pentru relația noastră”, a spus Selly pentru wowbiz.ro