Cu toate că are o vârstă fragedă, Selly a reușit să realizeze ceea ce mulți doar visează. Este independent din punct de vedere financiar și are o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Acesta locuiește alături de iubita sa într-un apartament închiriat pentru care scoate din buzunar o mulțime de bani lună de lună, mai exact 2 000 de euro.

Selly, apariție spectaculoasă în sala de cinema

În ultimele postări pe InstaStory, Selly arată prietenilor săi virtuali noul său look. Acesta poartă o perucă de la Belher și o pereche de ochelari. S-a deghizat în acest mod pentru a merge la cinema, la filmul „Tabăra” – cea mai așteptată lansare în rândul fanilor lui Shelly. Acesta din urmă și-a dorit să meargă deghizat în sala de cinema ca să observe dacă există cineva care îl recunoaște. În acest film, Shelly are și rolul de co-producător. De asemenea, Selly a promis că va mai merge în sălile de cinema deghizat în timpul acestui film.

Selly, așa cum nu l-ai mai văzut! Cum arată vloggerul cu perucă
Instagram

Selly, în culmea fericirii

Shelly este foarte mândru că joacă în acest film, pentru că s-a implicat trup și suflet pe platourile de filmare și și-a dorit să iasă ceva wow.

„Sper ca acest film să aibă un impact pozitiv atât asupra copiilor, cât și a părinților. Am investit multe resurse în acest proiect de suflet și tot ce îmi doresc este ca cei care îl văd să rămână cu un sentiment de bine și să se distreze cel puțin cât ne-am distrat noi făcându-l.”, a declarat Selly.

„Tabăra” este un film cu o poveste interesantă. Este vorba despre un grup de adolescenți care ajung într-o tabără de „deztehnologizare”. Ei bine, acești adolescenți trebuie să învețe cum să nu mai fie dependenți de tehnologie, de telefoane și de social-media. Deși scopul filmului este unul moralizator, acesta este combinat și cu umor și cu intrigi destul de interesante.

Selly este implicat în foarte multe proiecte, însă nu are de gând să se oprească aici. Recent, vloggerul a povestit că urmează să dezolte multe alte idei, cel puțin la fel de interesante, pe YouTube.