Reclamă
Reclamă

Într-un episod recent al Selly Show, Andrei Șelaru, vloggerul fenomen, a adus în prim-plan povestea remarcabilă a decăderii financiare și personale a fostului om de afaceri, Irinel Columbeanu.

Cunoscut pentru simțul său umoristic, dar și pentru criticile sale aspre și analizele critice, Selly a abordat subiectul fără menajamente, aducând în discuție mai multe detalii despre viața controversată a lui Irinel Columbeanu. Ironic, episodul a fost intitulat „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”.

Irinel Columbeanu, care odinioară se bucura de o avere impresionantă de peste 100 de milioane de euro și de o vilă luxoasă la Izvorani, se găsește acum într-un azil din apropierea Bucureștiului, având nevoie de sprijinul prietenilor și cunoscuților pentru a-și plăti șederea acolo.

Selly a scos în evidență faptul că chiar și fiica lui, stabilită în America, a contribuit financiar pentru a-i ajuta pe tatăl ei.

Reclamă

Vloggerul a subliniat dificultățile prin care a trecut fostul om de afaceri și cum și-a pierdut nu doar averea, ci și familia, fără a se abține din a face comentarii acide la adresa sa.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în acei ani, înțeleg cum și-a pierdut toți banii. E dezamăgitor să fii numit fost om de afaceri. E greu să pierzi atât de mulți bani. Eu, la un milion rămas, ziceam că gata, mă retrag și atât. Pe plan personal, el nu s-a oprit din excese. A cheltuit sume uriașe pe femei. Nu știa câți bani are, era dificil să evalueze acele sume și cred că, în același timp, prețurile imobilelor sale au scăzut considerabil. Pare a fi blestemat. Eu mă opream la un milion și trăiam viața mea (…)”, a afirmat Selly, pe canalul său de YouTube.

Selly a intervenit în povestea șocantă a decăderii lui Irinel Columbeanu: Mă opream la 1 milion și...
Captură YouTube

Critici și la adresa Monicăi Columbeanu

Selly a continuat să aducă în discuție și alte aspecte din relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, fosta sa soție. Vloggerul a subliniat diferența mare de vârstă dintre cei doi și s-a amuzat de finalul tragicomic al poveștii lor de iubire.

„Râdeam noi, dar vom ajunge și noi la bătrânețe. Monica a avut noroc, s-a căsătorit și a divorțat la timp”, a spus el.

Irinel Columbeanu nu primește ajutor

Deși Irinel Columbeanu a cerut ajutor de la mai mulți oameni publici, inclusiv de la Gigi Becali, acesta a refuzat să-i ofere sprijin financiar. Selly a vorbit și despre faptul că fostul milionar se află acum în același azil în care a locuit tatăl său.

În ciuda întrebărilor privind durata probabilă a șederii lui Irinel Columbeanu în azil, acesta pare a se simți bine, conform declarațiilor lui Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești.

„Nu pot oferi detalii, deoarece nu mă aflu în București, dar din câte știu, se simte foarte bine (…). Nu știu cât va mai rămâne aici”, a declarat Cassian pentru Fanatik.

Cu toate acestea, vloggerul a subliniat și faptul că Irinel Columbeanu rămâne activ pe rețelele de socializare, postând despre activitățile sale zilnice. Faptul că a fost invitat în emisiunea lui Cristi Brancu și că a ieșit din azil pentru a se tunde la o frizerie demonstrează că își menține optimismul, chiar și în această perioadă dificilă.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro