Selly a ajuns la concluzia că nu se poate „juca” în online, așa că a trecut la treburi mai serioase.

Selly este prezent în online-ul românesc de mai bine de 10 ani. În tot acest timp, vloggerul nu s-a ferit să vorbească despre cifre și despre bani. Așa cum era de așteptat, mulți s-au revoltat pentru modul facil în care vloggerul își rotunjește cifrele, așa că Selly a trecut la fapte mărețe.

Nu mai este niciun secret faptul că influencerii și vloggeri sunt puși la zid foarte des. Faptul că încasează sume uriașe din câteva postări îi revoltă pe urmăritorii de ani buni. Ceea ce nu știu mulți, însă, este munca din spatele fiecărei postări. Selly a obosit să mai vorbească despre asta, așa că a trecut direct la fapte.

Andrei Șelaru, pe numele lui din buletin, a vrut să le demonstreze tuturor că nu moare de foame fără online. În ciuda faptului că a făcut seria „La muncă”, fanii tot nu au fost prea convinși de disponibilitatea lui de a munci. Tocmai de aceea, Selly a făcut mare anunț. Și anume, acela că s-a angajat.

Cu alte cuvinte, Andrei Șelaru nu mai este un simplu influencer, ci este anagajat cu carte de muncă. Acum, întrebarea care se pune este cum a găsit Selly locul de muncă care să-i permită să mai facă și online? Foarte simplu. Vloggerul este propriul lui angajat.

Selly a făcut pasul cel mare. „A trebuit să-mi iau aviz că-s apt de muncă”
Instagram

Selly lucrează cu Victor Grosu pentru amenajarea biroului firmei

Așa cum a povestit și mai demult, iubitul Smarandei are o firmă, Selly Media care se va deschide fizic, în curând. Pentru ca această identitate să funcționeze, fostul membru din 5GANG avea nevoie de angajați. Majoritatea oamenilor cu care lucrează sunt colaboratori, așa că a găsit soluția: s-a angajat pe sine.

Oricât de ciudat ar putea părea, totul este cât se poate de legat. Astfel, Selly se poate lăuda că are o afacere care generează cifre uriașe, chiar și cu un singur angajat.

„Am un singur angajat oficial, angajat cu carte de muncă. Ăla sunt eu. Sunt angajat la mine la firmă, sunt directorul meu general. Când m-am angajat, a trebuit, inclusiv, să-mi iau un aviz că sunt apt de muncă, fizic.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.