Selly a fost implicat într-un accident pe Valea Prahovei

Cunoscutul influencer Selly a comis-o din nou! A fost implicat într-un nou accident rutier, de data aceasta pe Valea Prahovei. Întreg momentul a fost surprins în trafic de o altă persoană, care l-a recunoscut imediat pe tânăr. Videoclipul a devenit viral în spațiul public.

Dar cum Selly este mereu sincer cu publicul său, evenimentul a fost comentat imediat și de el în mediul online. Tânărul a povestit cum s-a petrecut accidentul și a făcut și haz de necaz.

Se pare că de vină ar fi traficul infernal din București. Influencerul aștepta în coloană, când un alt vehicul a frânat brusc. Nu a mai avut timp să evite impactul, așa că l-a lovit în plin și și-a distrus partea din față a mașinii.

Încă unul băieți, încă unul. Pe față nu o lovisem până acum, numai pe laterale, pe spate… Na, îmi cer mii de euro scuze. Chiar nu am vrut. Era o coloană de mașini, s-a oprit brusc, eu nu am mai oprit, a povestit Selly pe rețelele de socializare.

Ulterior, influencerul a povestit mai pe larg cum s-a întâmplat totul.

Eram pe DN1 şi se formase o coloană de maşini în faţă şi când se formează o coloană din asta brusc uneori există riscul să se producă. A fost vina mea, nu au fost avarii serioase la maşină, nici la a mea, nici la a domnului în care am intrat. Am făcut amiabliă, mi-am cerut scuze şi am mers mai departe în drumul meu., a declarat celebrul vlogger, potrivit Spynews.

Nu este însă prima oară când tânărul își lovește bolidul de lux. În trecut, el a mai fost. implicat în accidente și a devenit cunoscut în spațiul public pentru asta. Deși are doar 21 de ani, deci 3 de când și-a luat permisul de conducere, are un istoric mare cu incidente în trafic.

În trecut, el a avariat patru mașini în Bacău, în momentul în care a mers la un concert. Tânărul a mailovit o mașină într-o intersecție aglomerată din București. De asemenea, și-a avariat vehiculul și într-o parcare subterană. Atunci el a fost singurul vinovat, așa că nu a mai provocat daune și alte persoane.

Share.