Selly a filmat un clip pe 3 iunie unde prezintă într-o lumină pozitivă măsurile luate într-o școală din sectorul 6. Primarul Gabriel Mutu a folosit acest filmuleț pentru a se lăuda. Primarul a împărtășit cu urmăritorii de pe Facebook partea din clip în care face referire la școală. După această decizie a aflat de legea drepturilor de autor și a ales să-l dea jos.

Clipul lui Selly, „Mi-au vandalizat mașina” prezintă și Colegiul „Grigore Moisil” din sectorul 6, aici oferă drept exemplu măsurile luate cu privire la protejarea elevilor. Vide-oul prezintă aceste măsuri în intervalul 5:45 – 7: 14. Promovarea unor produse sau servicii nu este un lucru atât de nou în rândul vloggerilor, canalele de youtube fac asta în mod constant. Aceștia promovează un produs anume în schimbul unei plăți în bani.

 „Investițiile din ultimii ani ale Primăriei în infrastructura școlară și în laboratoare moderne de studiu, inclusiv prin predarea lecțiilor cu ajutorul realității virtuale, sunt motive suplimentare pentru care tot mai mulți părinți aleg să își înscrie copiii la școlile din Sectorul 6”, a precizat primăria.

De cine a fost sponsorizat Selly pentru acest clip?

Selly promova o firmă care distribuia soluțiile pe care le folosește liceul. Primăria nu a avut nicio contribuție bănească pentru realizarea acestui clip. Se pare că primarul a luat decizia pe cont propriu. Dorind să profite de ocazie. Modul în care ales să se folosească de acest clip nu ajutat niciuna dintre părțile implicate. Selly nu s-a simțit onorat de actul făcut de primarul Gabriel Mutu. În data de 5 iunie Selly a făcut o precizare cu privire la sponsorul clipului.

„Condițiile de confidențialitate nu ne permit să facem public numele clientului. Putem spune că reclama este despre metodele de prevenție folosite de companii sau instituții”. Claudiu Ilioiu pentru PLAYTECH „[…] putea să fie orice școală din orice sector. […] Nu a fost niciun contract de colaborare cu o instituție a statului”.