Selly a acuzat întregul sistem de învățământ, după terminarea celor 12 ani de școală. Școala din România are din punctul lui de vedere mai multe minusuri decât plusuri. Selly a obținut note mari la Bacalaureat și este mândru de rezultatele sale. Chiar dacă a fost extrem de ocupat cu proiectele pe care le-a avut de realizat, celebrul vlogger s-a ocupat și de învățat. Drept dovadă a luat niște note pe măsura așteptărilor sale.

Imediat după ce notele au fost publicate, artistul a postat repede rezultate în mediul online, pentru că nu avea niciun motiv să le ascundă. El a luat la Limba și Literatura Română nota 9,50. La Matematică a obținut nota de 9,60, iar la Biologie a luat nota 9,70, toate acestea rezultând o medie finală de 9,60. Nu doar notele au fost cele publicate de Selyy. Celebrul vlogger a postat și un vlog în care aduce acuzații grave sistemului de învățământ.

Selly a acuzat întregul sistem de învățământ din România

Selly și-a exprimat opinia despre programa școlară și despre faptul că nu îl ajută cu nimic în viață. Artisul a menționat că nu are nimic cu liceul în care a învățat sau cu profesorii. Din păcate, ei nu au puterea de a schimba ceea ce trebuie să-i învețe pe elevii lor. Un lucru foarte important pe care l-a remarcat tânărul este că școala din România te pregătește pentru trecut, nu pentru viitor.

„Dacă ceva nu se va schimba acum ceva în educație; în 10-20 de ani educația chiar n-o să mai însemne nimic. Problema mea nu este cu vreun liceu sau vreun profesor. Problema mea este cu programa școlară și cu materia care este predată în școlile din România. Pentru că ce învățăm noi la școală nu prea are legătură cu realitatea; și asta e o mare, mare problemă. Eu am spus în repetate rânduri că școala din România te pregătește pentru trecut; nu pentru viitor.”, a explicat el.

„Uitați-vă un pic cât de repede se schimbă lumea din jurul vostru. Gândiți-vă ce telefon aveați acum 10 ani și ce telefon aveți acum. Gândiți-vă cum arăta efectiv lumea din jurul vostru acum 20 de ani. Și cum arată acum sau cât de mult a avansat tehnologia (…). În toată lumea asta supermodernă, superdigitalizată: care se schimbă foarte, foarte repede.  Lucrurile pe care noi le învățăm la școală au rămas cam aceleași de 30 de ani încoace. Au rămas aceleași materii la care înveți aceleași lucruri.”, a mai spus vloggerul.