Selly a fost atacat cu făină, iar mașina lui arată oribil. Vloggerul a fost la o petrecere la munte, dar s-a ales cu mașina făcută praf de niște copii. Acesta a luat foc și nu i-a venit să creadă că i se întâmplă chiar lui asta. Vedeta ar fi trebuit să se bucure de vacanță și de petrecere, nu să se enerveze atât de tare.

Selly nu are deloc noroc când vine vorba de mașina lui scumpă, care a costat 70.000 de euro. Acum ceva timp, îndrăgitul vlogger chiar a și făcut accident cu mașina lui de mii de euro. Zilele acestea, se afla la Sinaia cu colegul săui din trupa 5 Gang, Gami. Se pare, însă, că nici de data asta nu a avut atât de mare noroc, pentru că a fost atacat…cu făină. Asta da supriză neplăcută pentru Selly.

Selly a fost atacat cu făină

Se pare că zeci de copii l-au așteptat pe Selly în fața hotelului unde a fost cazat. Au stat ore în șir, pentru a face o poză cu el. Având în vedere faptul că vloggerul întârzia să apară, unul dintre copii s-a supărat tare. Puștiul a aruncat cu făină pe mașina lui Selly, iar el a luat foc și pe bunu dreptate. Plus că el ține foarte mult la mașina care l-a costat o avere.

”Bă, frate, am venit și eu în fața mașinii și văd acest grup de copii care, săracii, cred că n-au nici o vină… copiii, ei… Unul dintre ei a dat cu făină fix pe capota mea. Mi se pare o chestie de lipsă imensă de bun simț și chiar m-am enervat!… Și eu am oameni pe care nu-i suport în viața asta, dar niciodată n-aș da cu făină pe mașina cuiva!… Mi se pare că dacă faci asta, tu ești prostul…”, a spus Selly într-un vlog.