Selena Gomez a recunoscut că deși atunci și-a dorit să fie într-o relație, nu simte că are nevoie de un bărbat. Artista de 27 de ani, recunoaște că acum este încântată de viitor, indiferent dacă este cu un bărbat sau nu.

Reclamă

Selena Gomez a dezvăluit cum a apărut Boyfriend

Vorbind despre cel mai recent single Boyfriend pentru Beat X Beat, cântăreața a făcut și câteva dezvăluiri, potrivit DailyStar. co.uk.com

Nu a fost cu adevărat un alt tip de inspirație decât „bine, să ne distrăm”, explică Selena Gomez la începutul video-ului unde descrie cum a apărut piesa de pe albumul Rare „Boyfriend” din ultimele serii Beats by Dre Beat x Beat: Inside Out.

Alături de doi dintre co-scriitorii cântecului, Justin Tranter și Julia Michaels, și producătorii The Roommates – via FaceTime, desigur – Gomez descris cum Michaels a întrebat-o ce dispoziție are în acea zi.

 

Selena a spus: „Julia Michaels mi-a trimis un mesaj:„ Care este atmosfera astăzi, care este starea de spirit în care te afli?”

Am spus ca „ nu știu, vreau un iubit. M-am gândit că ar trebui să facem o melodie despre asta. Am ajuns în studio și totul a început să curgă împreună.”

Unul dintre versurile  melodie chiar vorbește despre linia fină dintre dorință și nevoie.

,,Da, ea vrea un iubit, dar nu este o nevoie. E în regulă singură și ar trebui să fim și noi toți.”

Tranter spune că mesajul text a aprins o scânteie. Iar piesa tocmai a început să se deruleze, Selena descriind vibrația pe care o dorea la fel de simplu. Tranter mergea pentru „minimal, cool și sexy”.

 

„Am abordat și faptul că nu am nevoie de cineva în viața mea”, continuă o Selena încrezătoare în ultimul proiect Beats.

„Boyfriend” este o adevărată abordare a frustrărilor care vin odată cu mersul la întâlniri – dorind mai mult, pentru a găsi persoana potrivită, chiar dacă ești fericit de unul singur. Este o dispoziție, deși și Selena Gomez a recunoscut că a avut întâlniri.