Selena Gomez nu mai are nevoie de introducere. Este una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are succes pe toate planurile, mai puțin în dragoste. Toată lumea știe că ea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Justin Bieber. Nimeni nu ar fi crezut că ei vor ajunge să se despartă vreodată.

Ei bine, relația lor nu a funcționat așa cum ar fi trebuit și au luat-o pe drumuri diferite. De atunci, viața Selenei s-a schimbat complet. Ea a trecut cu greu peste despărțire și a suferit enorm. Nici până acum nu a reușit să își găsească liniștea în brațele unui alt bărbat. Nu putem spune același lucru și despre fostul ei iubit. El a împlinit recent un an de căsnicie cu Hailey Bieber și sunt mai fericiți ca oricând.

Selena Gomez: „A fost pentru mine o adevărată provocare”

Pandemia de coronavirus a afectat-o extrem de tare pe Selena Gomez. Nu din punct de vedere financiar, ci a avut probleme de sănătate. Acestea s-au agravat și mai tare în timpul pandemiei, dar a reușit să treacă peste ele și de data aceasta. Vedeta a dat dovadă iar că este o femeie puternică și că nimic nu o poate doborî atât de ușor.

 

Mulți știu despre ea că s-a luptat o vreme îndelungată cu depresia. Ei bine, în timpul pandemiei de coronavirus această problemă mai veche a început să se agraveze. În tot acest timp, ea a fost nevoită să stea departe de admiratorii ei, dar și departe de scenă. Toată această situație i-a pus capac artistei, dar a profitat de timpul pe care l-a avut și a stat mai mult cu familia ei.

Selena Gomez, probleme de sănătate! Ce le-a povestit artista fanilor: "A fost pentru mine o adevărată provocare"
pinterest

„La început, nu am putut să mă împac cu ideea de pandemie. Am intrat din nou în depresie. Ceea ce fac eu se rezumă la a călători mult, la a-i face pe oameni fericiți, deci asta a fost pentru mine o adevărată provocare. Încet-încet, spre finalul pandemiei mi-am reconfigurat prioritățile și am început să fiu mai atentă la propria persoană. Am creat o linie de cosmetice și m-am gândit că ar fi un gest frumos să donez banii celor care au probleme asemănătoare mie. Pandemia mi-a ajutat să petrec mai mult timp cu familia.”, a declarat Selena Gomez.