Selena Gomez s-a confruntat cu reale probleme de sănătate și vorbește deschis despre deciziile pe care le-a luat.

Ea consideră că atunci când suntem sinceri suntem mai buni și avem numai de câștigat. Anul trecut, Selena a suferit reale probleme emoționale și a fost foarte afectată de tot ce s-a întamplat. Ea nu mai poate fi la fel de veselă ca la inceput și nu își mai găsește puterea să meargă mai departe.

Anxietatea este o boală grea iar depresia este înfricoșătoare ceea ce i-a adus cele mai dificile momente din viața ei. Ea a fost mereu îndemnată de mama ei să facă față provocărilor și a crezut ca totul va trece de la sine, însă nu a fost așa.

Apoi a vorbit cu medici specialiști și psihiatrii care au ajutat-o să își controleze mai mult emoțiile și gândurile și se simte mult mai bine ca înainte.

Selena a ținut mereu legatura cu fanii ei și le-a spus situația prin care trece. Este foarte bucuroasă că aceștia i-au fost întotdeauna aproape și au incurajat-o foarte mult cu sfaturile lor. Ea le-a arătat fanilor și o fotografie de la Spitalul McLean, în timp ce lua cina pentru că vrea să împărtășească cu ei toată această poveste.