Șefii de la Acces Direct i-ar fi declarat razboi fostei asistente. Asta dupa ce tanara si-a dat demisia in direct si a dat mai multe detalii despre ce se intampla in culise. Acuzata ca minte si ca, de fapt, ar fi fost concediata, blondina a venit cu noi dovezi. Marturisirile din ultimul vlog al Emilianei rastoarna tot. Tanara a dovedit ca membri echipei ar fi stiut ca Veronica este batuta insa nu ar fi facut nimic pentru a o ajuta.

Șefii de la Acces Direct sunt revoltati de dezvaluirile tinerei. Pare ca razboiul intre cele doua tabere abia ar fi inceput. Mai marii emisiunii ar fi incercat sa o faca pe Emily sa taca. Cel putin asa sustin surse din interior. Blondina ar fi fost amenintata si cu un proces. Chiar fost asistenta ar fi dat de inteles ca se pregatesc sa o dea in judecata, pe retelele de socializare. Se pare că șefii de la Acces Direct pun o presiune tot mai mare pe tanara de numai 21 de ani.

„Au amenințat-o cu…”

Potrivit cancan.ro, șefii de la Acces Direct ar fi amenințat-o pe blondina cu un proces. Asta pentru ca tanara nu a respectat clauza de confidentialitate trecuta in contract. Insa, daca Emily dovedeste ca a avut dreptate si ca Viorel a batut-o pe Veronica, iar echipa Acces Direct stia, tanara ar putea avea castig de cauza. Fosta asistenta pare sa nu se teama insa de amenintarile primite și continua sa publice dovezi pe retelele de socializare.

Pentru a-și salva relatia, Emily a publicat si cererea ei de demisie, dar si o conversatie privata cu colegii de la Acces Direct. În mesajele postate de Doina Stina pe grupul de whatsapp se poate vedea ca toata lumea stia de faptul ca Veronica era agresata. Problema reporterului special era ca acum vor afla si alti oameni, desi ei s-au chinuit sa ascunda acest lucru. Rămâne de văzut cum vor reacționa pe viitor echipa de la Acces Direct, pentru ca un lucru e clar! Emily Burghelea are si alti asi in maneca!