Este anchetă la Secția de Poliție din localitatea Bârsana, după ce s-a descoperit un furt. Vinovată ar fi chiar șefa secției, care ar fi luat țigările confiscate depozitate în camera cu probe. 

E vorba de o captură impresionantă a autorităților, din luna noiembrie a anului trecut. Atunci, polițiștii au confiscat nu mai puțin de 6.000 de pachete de țigări de contrabandă.

Acestea au fost depozitate în siguranță în camera de corpuri delicte a IPJ Maramureș. Doar că aici, altcineva a reușit să le sustragă și să se facă nevăzut cu ele. Însă polițiștii și-au dat seama imediat despre cine ar putea fi.

Principal suspect este chiar șeful unei secții de poliție din județ, din localitatea Bârsana. Femeia a fost reținută de colegii ei după ce s-a descoperit totul.

Pe măsură ce costul vieții crește, viciile și tentațiile devin din ce în ce mai tentante și mai pasibile să fie aplicate de către polițiști. Din păcate, salariul unui polițist nu acoperă costul vieții., a declarat Andrei Pop, preşedinte Sindicatul Europol Maramureş.

Femeia avut o modalitate ingenioasă să le ia de la sediul Poliției. Mai exact, ea a luat țigările, fără însă să ia și pachetele. Apoi, a umplut ambalajele cu rumeguș, în speranța că nu se va prinde nimeni ce a făcut.

Oamenii legii au făcut percheziții și într-un final au descoperit țigările. Surse din rândul anchetatorilor cred că polițista care a participat la confiscarea țigărilor le-ar fi ascuns pentru a le vinde.

Femeia neagă că ar fi cercetată pentru acțiunea de furt

Dar în ciuda acestor acuzații, se pare că șefa secției din localitatea Bârsana neagă că pe numele său s-ar fi deschis un asemenea dosar.

Cu toate că la IPJ Mureș există o anchetă pentru țigările dispărute, nu femeia ar fi în centrul acestui scandal. Mai mult, avocata ei afirmă că nici nu a fost contactată în acest sens.

Clienta mea nu a fost solicitată în niciun dosar, nu i s-a adus la cunoștință că ar avea vreo calitate în dosar. Cunoaște că există o anchetă internă la IPJ Maramureș, însă nu i-a fost solicitat niciun punct de vedere nici în acea anchetă., a declarat avocata poliţistei, Geanina Cuc.