Reclamă

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai bun chefi, atunci când vine vorba de arta culinară. Mereu înconjurată de cele mai delicioase preparate, vedeta reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, chef Patrizia Paglieri a făcut mai multe mărturisiri. Printre acestea, se numără și secretul pe care nu îl cunosc toate femeile. Ce dietă ține aceasta și cum reușește să revină la kilogramele inițiale.

Secretul pentru o siluetă de vis, dezvăluit de Patrizia Paglieri

social media

„Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting.

Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost.

Îmi place foarte mult înghețata artizanală, cum este cea din Italia, îmi plac pastele, îmi place risotto. La noi se numesc „primi piatti”, primul fel, risotto, paste umplute și pește.

Nu sunt foarte pasionată de carne, din iunie nu am mai mâncat, deși nu mă declar vegetariană. Dacă este ceva de gustat, gust, un bucătar nu poate fi vegetarian, este absurd, ar trebui să te lași de meserie.”, a spus chef Patrizia Paglieri, potrivit viva.ro.

Patrizia Paglieri: „De multe ori te saturi doar din gustat”

„Acum, de când cu matinalul, mă culc mai devreme, nu mai mănânc nimic seara târziu, fac un fel de fasting, mi se pare genial fastingul cu 16/8. Nu e greu pentru un bucătar să își mențină silueta, dimpotrivă, tu doar guști tot timpul, nu mănânci pe săturate, ești foarte agitat în bucătărie, de multe ori te saturi doar din gustat.

De exemplu, toți bucătarii, master-chef, sunt toți slăbuți, cine e mai plinuț este din cauză că e pofticios și nu este bucătar.”, a mai adăugat, pentru sursa citată.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro