Bogdan de la Ploiești a avut mereu un spirit de Don Juan.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști. Manelistul a ajuns instant la inimile celor de acasă și a decis să-și expună viața pe tavă. Pe plan profesional îi merge de minune, însă pe cel sentimental a avut unele lacune. 

Fanii credeau că știu totul despre Bogdan de la Ploiești, dar artistul are și unele subiecte pe care nu le-a abordat prea des. Dacă acum apele au fost agitate din cauza situației dintre el și Cristina Pucean. După ce s-a dovedit că totul a fost o strategie de marketing, a venit timpul să vorbim și serios despre una dintre cele mai importante relații din viața artistului.

Deși pare greu de crezut, Bogdan de la Ploiești a fist căsătorit. Artistul nu pare a fi cel mai statornic bărbat într-o relație, așa că nu a făcut excepție nici de data asta. Manelistul a povestit recent cum a ajuns să se căsătorească dintr-o joacă. Acesta făcuse pariu cu niște prieteni de-ai lui și cum a pierdut, singura variantă a fost să-și respecte promisiunea.

Secretul pe care nu multă lume îl știe despre Bogdan de la Ploiești. De ce a divorțat după câteva zile de căsnicie
Colaj Substantial

Bogdan de la Ploiești a fost un cuceritor toată viața

Astfel, îndrăgitul artist a luat-o pe una dintre prietenele lui și s-a căsătorit. Toată joaca a durat câteva zile bune, până când au decis să divorțeze. Este un episod despre care artistul vorbește cu zâmbetul pe buze, mai ales că nu a fost nimic serios.

„Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase. Adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mai mare bombă.”

Momentan, manelistul este într-o relație cu Cristina Pucean. Cei doi s-au jucat cu răbdarea fanilor și i-au indus pe toți în eroare.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.