Fostul milionar ar fi avut total alte planuri cu Monica decât cel de a ajunge la altar

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au format unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Relația lor s-a încheiat de mai bine de un deceniu, însă a rămas n memoria tuturor. Puțini știu însă acest detaliu despre povestea care i-a legat de Moni și Iri.

Irinel Columbeanu a vrut doar o aventură cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a scris istorie cu măreția și decăderea lui financiară. Afaceristul a avut succes la bani, dar și la femei. El a avut relații cu diferite prezențe feminine din lumea mondenă. Dintre acestea le amintim pe Anna Lesko sau Brianna Caradja.

Social media

Deși cu cele două a avut relații de durată cu niciuna dintre ele nu a ajuns la altar. Singura care a avut acest privilegiu a fost Monica Gabor. Puțini știu însă cum a pornit povestea celor doi.

Irinel Columbeanu a remarcat-o pe fosta lui soție în cadrul unei prezentări de modă. Afaceristului i s-au aprins călcâiele după fostul manechin atunci când a văzut-o într-o rochie aproape transparentă. Fostul milionar a fost copleșit de imaginea acesteia.

De altfel, din acel moment, Iri a fost convins că trebuie să ajungă într-un fel sau altul la ea. Cu siguranță singurul gând al afaceristului era să bifeze încă o domnișoară focoasă pe lista celor care i-au trecut prin așternuturi.

Nu a fost însă deloc așa. Monica Gabor a reușit să îl cucerească de-a dreptul pe Irinel.

Din acel moment, fostul milionar i-a pus acesteia lumea la picioare. Monica a avut ocazia de a se învârti în cercuri înalte ale societății, dar și de a evolua din toate punctele de vedere.

Fostul manechin mergea cu elicopterul la liceu, din București și purta genți de zeci de mii de euro. Monica lua lecții de stil și învăța limba engleză cu meditator la domiciliu. A urmat o căsnicie care s-a încheiat după câțiva ani la tribunal.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.