Carmen Harra, metoda de manifestare a banilor

Carmen Harra duce acum o viață de lux în America și se bucură de prosperitate. Chiar dacă aceasta a plecat de acasă doar cu 80 de dolari a reușit să își depășească cu mult condiția și acum este milionară. Clarvăzătoare are și un mic secret prin care a făcut avere și l-a dezvăluit acum în fața tuturor. Cum atragi banii în viața ta?

Carmen Harra susține că atunci când vine vorba de partea financiară, lucrurile sunt mult mai simple decât crede toată lumea. Și la acest capitol prosperitatea se atrage și tot ce trebuie să faci este să gândești pozitiv. Mai exact, clarvăzătoarea recomandă celor care își doresc să se îmbogățească să manifesteze banii pe care îi doresc. Acestora nu trebuie să le fie frică de sumele mari, ci doar trebuie să le scrie pe o hârtie și banii vor veni la ei.

„Banii sunt o formă energetică. Noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii. Iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem, nu o să avem niciodată.

 Pentru că aceste cuvinte au putere în univers. Iar ce spunem noi, devenim. Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume.”, a declarat Carmen Harra, la Antena Stars.

Secretul lui Carmen Harra! Ce trebuie să faci pentru a atrage banii în viața ta
Social Media

„În câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari”

Această metodă de manifestare a banilor prin scriere unor sume cât mai mari pe hârtie a dat roade pentru Carmen Harra. Clarvăzătoarea a declarat că atunci când a plecat în SUA avea în buzunar doar 80 de dolari. Din aceștia 40 i-a cheltuit pe un parfum, rămânând doar cu 40. Însă, după numai câteva săptămâni Carmen Harra a reușit să facă 20.000 de dolari.

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a mai spus Carmen Harra.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.