Whitney Houston a ascuns o durere profundă despre care nu a spus niciodată familiei sale nici chiar în momentul morții sale.

Superstarul global avea doar 48 de ani când trupul i-a fost găsit în cada de la Hotelul Beverly Hilton pe 11 februarie 2012 – iar o anchetă a dezvăluit că a murit din cauza cocainei, a canabisului și a unei serii de pastile pe care le avea în sânge.

Deși a recunoscut public că folosește substanțe interzise, cântăreața nu a dezvăluit niciodată secretul ei întunecat de familie – unul cu care se străduia să facă față întreaga viață.

Whitney a avut încredere doar într-o singură persoană, spunându-i asistentei sale Mary Jones că a fost abuzată de o membră a familiei atunci când era copil.

Vorbind cu Kevin Macdonald pentru documentarul „Whitney Houston”, Mary a dezvăluit cum a ajuns să afle despre tragica copilărie a cântăreței.

„[Whitney] s-a uitat la mine și a spus: ‘Mary, am fost molestată și eu la o vârstă fragedă. Dar nu a fost un bărbat – a fost o femeie'”, a spus Mary în film.

Avea lacrimi în ochi. Ea spune:” Mami nu știe prin ce am trecut. „;I-am spus: „I-ai spus vreodată mamei tale?”;Ea a spus că nu.’;I-am spus: „Ei bine, poate că trebuie să-i spui”;Ea a spus: „Nu, mama mea ar răni pe cineva dacă i-aș spune cine este.”

În timp ce Whitney nu a numit-o niciodată pe presupusa ei abuzătoare, fratele ei mai mare, Gary Garland, a susținut că a fost de asemenea molestat de nimeni alta decât verișoara lor Dee Dee Warwick – sora lui Dionne Warwick și nepoata mamei lui Whitney, Cissy Houston.