Cazul fetei de 13 ani care susţine că a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani a făcut înconjurul lumii.

Reclamă

Misterul din acest caz pare că se desluşeşte, după ce s-a aflat identitatea adevăratului tată al copilului.

Parinţii Daryei, fata de 13 ani din Rusia, însărcinată cu un băiat de 10 ani, au dat poliţiei o informaţie care schimbă radical datele anchetei.

Reclamă

Cine este adevăratul tată al copilului
Autorităţile au descoperit că, de fapt, Darya, acum în vârstă de 14 ani, ar fi însărcinată cu un băiat de 15 ani. Minorul a fost arestat la domiciliu, în regiunea Krasnoyarsk din Siberia.

Probabil că Ivan, băiatul de 10 ani care credea că este tatăl copilului, este dezamăgit de această veste, doarece el a declarat că nu crede că altcineva poate fi tatăl copilului pe care Darya îl va naşte.

Care sunt adevăratele intenţii ale Daryei
De când cazul a ajuns în atenţia presei, Darya a adunat pe TikTok aproape 90.000 de fani, unde îşi etichetează postările cu „însărcinată la 13 ani”.

De fapt, intenţiile Daryei nu ar fi chiar atât de inocente pe cât se credea. Fata ar încerca să obţină profit de pe urma acestui caz, a cărei protagonistă este.

Cu alte cuvinte, minora este în căutare de sponsori, după ce numărul urmărilorilor ei a crescut considerabil pe TikTok şi Instagram.

Ea ar vrea să devină un influencer veritabil şi să semneze contracte cu branduri mari, potrivit presei ruseşti.

Drama prin care trece mama fetei însărcinate
Mama Daryei susţine că este bolnavă de cancer, însă este decisă să lupte cu boala, pentru a putea fi alături de fiica ei gravidă.

„Inițial, am crezut că are o enterocolită, dar am început să realizăm că nu acesta era cazul. Am cumpărat un test de sarcină și am aflat ce se petrecea”, a spus mama adolescentei.

Deşi situaţia financiară a familiei nu este tocmai bună, având în vedere şi costurile tratamentului, mama fetei nu s-a gândit nici o clipă să îşi pună fiica să avorteze, de teama ca Darya să nu ajungă în imposibilitatea de a mai face vreodată copii.

„Acum am un motiv să trăiesc”, a spus mama adolescentei, care ar avea cancer în stadiu terminal.