Mihaela Rădulescu a scris în mod cert istorie în ceea ce numim televiziunea din România după anii ’90. Frumoasa moldoveancă a prezentat ani de-a rândul emisiuni de succes care îi făceau pe români să aștepte cu sufletul la gură următoarea ediție. Dacă în carieră lucrurile au strălucit în viață vedetei, nu același lucru se poate spune și despre planul personal.

Mihaela Rădulescu are o viață personală care s-a regăsit chiar în paginile unor volume redactate de ea însăși. Cu multe suișuri și coborâșuri, focoasa moldoveancă a traversat diverse piedici în plan amoros, însă locul în care se află astăzi nu reflectă decât faptul că a reușit să le depășească în final.

Trecută printr-un divorț cu multe intrigi în urma căruia fiul ei și a lui Elan Scwartzenberg  a rămas alături de mama lui, Mihaela nu a renunțat la a-și găsit fericirea pe plan sentimental. După o altă relație eșuată cu prezentatorul Dani Oțil, aceasta a găsit liniștea de care avea nevoie în brațele lui Felix Baumgartner.

Și-a dorit enorm să înfieze un copil

Chiar dacă acum tabloul vieții ei personale arată mai mult decât frumos, Mihaela locuind la Monaco alături de iubit și de fiul ei, aceasta totuși are un regret. Puțini sunt cei din jurul ei care știu că vedeta și-ar fi dorit să mai aibă un copil.

Mihaela a ținut cu tot dinadinsul să adopte un copil sau chiar să rămână din nou însărcinată, însă lucrurile nu s-au așezat pentru împlinirea acestui vis măreț. Mihaela a mărturisit că s-ar fi văzut mama a trei sau patru copii și chiar ar fi avut convingerea că și-ar putea îndeplini acest rol fără cusur.

Secretul din viața Mihaelei Rădulescu. Ce a ascuns vedeta ani de zile de ochii tuturor
Playtech.ro

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul şi bun. (râde) Aş fi făcut mai mulţi copii şi ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă şi succes profesional. Sunt bune şi alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă şi simt că n-aş fi dat greş cu încă vreo doi, trei copii”, declara vedetă.

Char dacă nu are numărul de copii pe care și l-ar fi dorit, Mihaela Rădulescu se dedică pe deplin fiului sau, Ayan. Adolescentul a intrat recent la prestigioasă universitate din SUA, Yale, unde a și plecat să studieze.

Mama tânărului cheltuie o avere colosală pentru studiile acestuia, având în vedere că unitatea respectivă de învățământ este una costisitoare. Un student în cadrul acestuia cheltuie în medie pentru taxele școlare nu mai puțin de 76.000 de dolari pe an, semn că Mihaela nu se uită deloc la bani când vine vorba de Ayan.