Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România și a reușit să se mențină zeci de ani în inimile românilor.

Pe Andreea Marin am cunoscut-o cu toții de pe vremea când prezenta emisiunea Surprize-Surprize. Chiar dacă lucra de dinainte în televiziune, ca reporter sau știristă, emisiunea i-a adus Andreei celebritatea. Frumoasa bruneta s-a transformat atunci în Zâna Bună pentru românii care aveau nevoie de o speranță. Deși după încheierea acestui show, Andreea nu a mai avut un proiect major în televiziune, nimeni nu a uitat-o.

Fanii ei îi sorb fiecare apariție și sunt de părere că femeia arata acum la fel sau chiar mult mai bine ca in vremea în care ii facea sa planga prin povestile emotionante ale altor conationali. Andreea Marin are mare atentie la felul in care arata. Femeia este o persoana activa, are grija de corpul ei si de alimentatia zilnica. Andreea le impartaseste adesea retete sanatoase celor care o urmaresc. Totodata ii indeamnă pe aceștia să ducă un stil de viața sănătos. Chiar daca este mama unei adolescente, bruneta pare mai mult sora Violetei, decat parintele tinerei.

Andreea Marin reuseste sa se mentina si prin vizitele la saloanele de înfrumusețare, dar și prin mici trucuri de îngijire în intimitatea casei sale. Atunci când nu apare la televizor sau nu este implicata în vreo campanie umanitara, Andreea Marin își îngrijește grădina de acasa. După cum chiar ea a declarat, folosește toate plantele și legumele plantate cu mana ei.

Ritualurile de frumusețe ale Andreei Marin

Frumoasa bruneta nu se teme se împărtășească și altora trucurile ei de frumusețe. Pentru că apare de mai bine de 20 de ani pe sticla, Andreea trebuie sa arate impecabil în fața camerelor de filmat. Invitată la o emisiune tv, aceasta a vorbit despre ritualurile de înfrumuseţare pe care le are zilnic. Cum reușește să arate ca scoasă din cutie, deși nu mai are 20 de ani?

„În timp am învăţat că dacă nu mă simt confortabil în papucii altcuiva, să îi pun pe ai mei. Fiecare om are povestea lui. Îi stă bine în propria ramă, nu în fotografia altcuiva. Am ritualurile de frumusețe dimineaţa. Folosesc apă termală, iar demachierea este foarte importantă, pentru că am şi o meserie care implică machiat. (…) Eu sunt mai băieţoi. Chiar zilele trecute am filmat un astfel de ritual. Am pus acest filmuleţ şi nu era dat pe repede înainte, aşa cum m-au întrebat mulţii, ci așa fac eu lucrurile. Mai rar mă văd oamenii în asemenea ipostaze”, a declarat Andreea Marin.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro