În urmă cu câteva zile, Maria Dragomiroiu a făcut furori în mediul online cu fotografiile în care a apărut în costum de baie. Chiar și Cătălin Botezatu a complimentat-o pe artistă, iar internauții au vrut să afle cum reușește să se mențină în formă la 66 de ani. Care sunt micile secrete ale cântăreței?

Maria Dragomiroiu are 66 de ani și este într-o formă de zile mari. Vedeta nu s-a confruntat niciodată cu kilogramele în plus și nici un a ținut diete. Artista a declarat că principalul element care o ajută să rămână în forma este fondul genetic foarte bun, de care a avut și grijă.

Cu toate că natura a fost generoasă, Maria Dragomiroiu are grijă totuși să fie mereu activă, iar atunci când vede că lucrurile nu arată prea bine ia imediat măsuri.

„Nu fac sport. Am cântarul în baie și când văd că urcă, încerc să mănânc mai puțin și bineînțeles că încerc să nu combin lucrurile care îngrașă, deși eu de felul meu sunt o mâncăcioasă. Dar nu sunt strictă cu mine, nu am fost niciodată. Doar mă uit la cântar, asta este măsura mea. Când văd că o ia în sus, la mai multe kilograme, mă opresc și încerc să mănânc mai puțin. Nu fac sport, eu am mobilitatea mea din naștere, urc și cobor, că așa mi-e casa. Sunt un om foarte activ. Nu stau. Nu îmi place să stau pe loc sau să mă uit la televizor sau să citesc. Mai bine mă simt făcând treabă prin curte. Nu fac nimic special.

Poate că e genetic, poate bunica mea care avea părul frumos, lung și sănătos. La fel, la vârsta mea, am dantura fără să merg la dentist. Probabil așa a vrut Dumnezeu să fiu o fire mai puternică și cu un genetic mai sănătos.”, a declarat Maria Dragomiroiu, potrivit WOWbiz.ro.

Secretele Mariei Dragomiroiu! Cum reușește artista să se mențină în formă la 66 de ani. Pozele în costum de baie au convins pe toată lumea
Instagram

Maria Dragomiroiu, despre pozele în costum de baie

Cum fotografiile în costum de baie au stârnit numeroase reacții pozitive, artista a vorbit și despre acest subiect. Maria Dragomiroiu a fost flatată de comentariile pozitive pe care le-a primit. Aceasta este o fire destul de pudică, însă apropiații au încurajat-o, așa că vedeta a postat totul în mediul online

„Cu aceste poze, totul a fost o întâmplare. Am avut spectacol în Miami, suntem în Turneu, dar pe 26 o să vin acasă. A fost singura zi când am avut spectacol în Miami și a fost o zi cu soare. Draga mea prietenă și colegă, Mioara Velicu, mi-a spus să mergem la ocean să facem câteva poze. Eu merg în fiecare an la mare, pe litoral și de 20 de ani, nu am băgat piciorul în apă.

Acel costum este al Mioarei. Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place. Până la urmă m-am îmbrăcat cu el, pentru că și soțul meu și ceilalți prieteni mi-au spus că îmi stă foarte bine. Și așa au ieșit. Eu sunt o iubitoare de selfie-uri, țin cont de lumina soarelui.”, a mai spus Maria Dragomiroiu.