Mai sunt doar câteva zile până când începe oficial vara, iar doamnele și domnișoarele acordă mai multă atenției siluetei. Recent, Cosmina Păsărin a mărturisit ce secretele care o ajută să se mențină în formă și la 40 de ani. 

Cosmina Păsărin: Am perioade în care nu mănânc carne

De mulți ani, Cosmina Păsărin a ales să se retragă din lumina reflectoarelor. Aparițiile sale la Tv sunt tot mai rare, deși fanii și-ar fi dorit să o vadă mai mult pe micile ecrane. Bruneta și-a schimbat radical viața, astfel că a preferat să se dedice pasiunii sale de care nu mulți știu. Mai exact, Cosmina Păsărin se ocupă de organizarea de evenimente.

Când vine vorba de silueta, Cosmina Păsărin nu este adepta dietelor draconice. Vedeta a mărturisit că a făcut sport mai demult, dar nu a urmat o cură de slăbire drastică, ci de 3-4 ori pe săptămână renunță la carne, iar în rest, evită alimentele care îngrașă.

Secretele care o ajută pe Cosmina Păsărin să se mențină în formă. Nici n-ai spune că are 40 de ani
Social media

„Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă. Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere”, a declarat Cosmina Păsărin în cadrul emisiuni Tv.

Cosmina Păsărin a mărturisit că nu face mari eforturi nici atunci când vine vorba de îngrijirea tenului, ci doar folosește creme care hidratează. Vedeta pune preț pe demachiere, lucru pe care orice femeie trebuie să îl aibă în rutină.

„Mai fac din când în când combinații pentru îngrijirea tenului, dar nu este un obicei pe care îl am constant. Folosesc creme de hidratare, sunt foarte atentă când vine vorba de demachiere. Nu fac ceva în mod deosebit și nu prea îmi bat capul”, a mai povestit bruneta.