Reclamă

Cunoscutul bucătar Florin Dumitrescu povestește într-un podcast de ce nu este bine să ne luăm după recomandarea bucătarului. În opinia lui, ospătarii recomandă feluri de mâncare de care vor să scape în ziua respectivă.

Nu mânca ce îți recomandă ospătarul

„Nu e bine! (…) Există acest astăzi vă recomand… coastele de porc. Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi? Dar nu că sunt ele gătite, dar e ultima zi a lor înainte de a expira, înainte de a începe să miroasă urât”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu în podcast-ul lui George Buhnici.

Acest lucru se întâmplă în localurile care nu funcționează, explică vedeta. Dacă mergi într-o locație care are 700 de persoane rulaj la prânz, de exemplu, nu întâmpini această problemă. Cel mai bun sfat pe care îl oferă Florin Dumitrescu este să mergem să luăm masa acolo unde este aglomerat.

În continuare, vedeta de la Antena 1 a mai dezvăluit câteva trucuri care se practică în restaurante. De exemplu, atunci când carnea de acoperă cu mult sos, înseamnă că bucătarul încearcă să acopere o greșeală.  La „împinge tava”, de exemplu, ar fi bine să mâncăm feluri de mâncare românești. Oamenii din spate sunt cei care fac mâncare și acasă.

Secrete dezvăluite de chef Florin Dumitrescu! Nu cumpăra niciodată ce îți recomandă ospătarul. Iată care este motivul
Social Media

De ce nu mai mănâncă Florin Dumitrescu ciorbă la restaurant?

Florin Dumitrescu a mai dezvăluit că el nu mai mănâncă ciorbe în cârciumi de când a descoperit că este mințit.

„Eu îi întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Dar m-a învățat un bucătăraș de prin Ardeal că școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea. Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație”, povestește Dumitrescu.

Nu este vorba numai de monoglutamat, explică chef-ul, fiindcă dacă acesta ar fi natural nu ar fi o problemă. În vegeta se găsesc multe chimicale. Fiindcă a pățit să mănânce ciorbă în restaurante și apoi să petreacă o noapte întreagă pe toaletă, Dumitrescu a decis să nu mai mănânce ciorbă în niciun restaurant.


Reclamă

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro