Locul de muncă nu trebuie să fie unul plictisitor și lipsit de energie. Totul ține de atitudinea cu care alegi să îți începi ziua, indiferent de locul sau job-ul în care te afli. Așa se întâmplă și în cazul Marinei, una dintre cele mai populare persoane de pe TikTok. A ajuns în atenția internauților datorită clipurilor video în care dansează pe manele. Secretara uimește internauții cu fiecare postare pe platforma online, acolo unde postează destul de des.

Marina lucrează ca și secretară și este o femeie plină de viață și de energie. Intrată recent în lumea TikTok-ului, a devenit virală prin micile filmulețe postate. Chiar dacă ziua ta nu este una foarte bună, cu siguranță vizualizarea unui clip video de-al ei te va face să ai o stare mult mai ok. Transmite energie și bucurie în același timp.

În ce impostază s-a filmat de data aceasta Marina, secretara care a devenit virală pe TikTok

Deși ne-a obsișnuit cu diversele sale apariții, de data aceasta a uimit internauții din nou. Marina lucrează ca și secretară, iar de la un timp de vreme a început să posteze foarte multe clipuri video în care dansează pe manele. Se vede cu ochiul liber că debordează de enegrie și foarte multă bună dispoziție. Marina dansează pe manele și a uimit lumea prin mișcările și dansurile sale.

În ultimul sa postare, Marina dansează pe o manea de-a lui Mr. Juve, numită „Nebunia lu Juvel”. Clipul a devenit viral.

Deși a stârnit atât comentarii pozitive cât și negative, secretara care a devenit cunoscută în online nu bagă în seamă părerile răutăcioșilor și își vede de treaba sa. Postările sale atrag foarte multe aprecieri și vizualizări într-un timp scurt, iar foarte multe persoane o îndrăgesc.  Deși anumite persoane critică postările sale, majoritari sunt cei care o apreciază și înțeleg ceea ce vrea să transmită.