Sebastian Dobrincu a reacționat dur la adresa fostei sale iubite, după ce aceasta a dat declarații cu privire la relația lor. Tânărul este extrem de înverșunat pe mărturisirile fetei, întrucât acesta susține că Mimi a mințit cu tot ce a spus despre fosta lor poveste de dragoste.

Juratul de la Pro Tv a fost extrem de deranjat pentru că a fost acuzat de infidelitate de fosta iubită. Tânărul susține că adevărul este cu totul altul, față de ce a declarat vloggerița.

1. Sebastian la cuție cu vloggerița Mimi

Mimi și Sebastian au format un cuplu în urmă cu ceva timp. Ulterior, vloggerița a făcut mărturisiri în cadrul unui podcast despre povestea trăită alături de jurat. Aceasta a susținut că ar fi fost înșelată de către artist. Ioana Ignat ar fi fost cea care și-ar fi băgat „coada” în relația lor. De asemenea, artista a mai spus că din cauza celor întâmplate ar fi vrut să se sinucidă, întrucât a fost foarte afectată. Sebastian Dobrincu iese la atac și contrazice tot ce a spus tânăra despre el.

2. Sebastian a contrazis-o pe Mimi

„Mimi este de profesie creator de conţinut. Drama şi controversa sunt canalele prin care ea şi echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat şi ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât şi în public. Ultimul episod însă a pus capac şi simt nevoia să spun cine este Mimi cu adevărat. A minţit că a fost înşelată.

Deşi mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacţia impulsivă şi eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să îşi recunoască niciodată public greşeala. Aveţi aici o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a îşi cere scuze public pentru minciună – mesaj pe care nu l-a mai publicat niciodată. Dar am iertat” a scris artistul pe rețelele de socializare.

3. Sebastian a spus că decizia de a se despărți a fost luată de amândoi

Definiţia ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce şi tu faci. Repetă în presă că ar fi fost părăsită. Ne-am despărţit de comun acord, în urma unei discuţii civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva – lucru pe care nu l-a menţionat niciodată. Nicio despărţire nu este uşoară. Am suferit amândoi în egală măsură – ea în public, însuşindu-şi rolul de victimă, iar eu respectându-ne durerea, în privat.

Eu şi Mimi ne-am îngrăgostit la scurt timp după ce ea se despărţise de fostul iubit. Astăzi, ea reproşează că „am părăsit-o”, pentru că am trecut peste despărţire primul – aşa cum ea făcuse cu fostul partener?

Împachetarea asta, menită să strânească milă, asemeni ideei că aproape a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe antidepresive din cauza acestui episod sunt artificii emoţionale pe baza unor subiecte prea serioase, pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a strâni empatia publicului” , a adăugat Sebastian.

4. Sebastian o acuză pe Mimi că a încercat să se folosească de imaginea lui

A pozat în victimă încă de la prima noastră despărţire, la îndemnul managerului ei, pentru a câştiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relaţie publică, dar nu menţionează motivul reticenţei mele: la scurt timp după ce ne-am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască – ea şi managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relaţie falsă între noi, pentru a ne promova reciproc.

Sebastian Dobrincu, foc și pară după declarațiile fostei iubite. Milionarul îi declară război vloggeriței Mimi: “A mințit ca…”
Instagram

Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar din momentul acela am avut mari frici vis-a-vis de dorinţa ei de a ne afişa public. La doar câteva zile după ce ne-am cunoscut, ea şi managerul ei au venit cu propunerea de a face un pictorial despre relaţia noastră pe coperta unei reviste.

În contextul în care noi abia ne cunoşteam de câteva zile, propunerea era total deplasată şi m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Deşi am stabilit împreună că ne dorim o relaţie sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi resproşează propria ei decizie. Mimi nu este victimă.

Împachetează minciunile într-o falsă misiune socială – vrea să „ajute tinerii în depresie să depăşească momentul”,. Dar ce îi învaţă prin propriul exemplu? Cum să mintă şi să îşi agreseze partenerul? Cum să se victimizeze? Cum să nu îşi asume vina? Latura falsă îi iese la iveală prin propriile cuvinte.” a mai spus artistul.