Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp au fost colegi în cadrul emisiunii Survivor România. Cei doi Faimoși s-au înțeles de minune în cadrul competiției, iar în curând manelistul va face botezul fiului său, Milan, unde fostul fotbalist nu va putea ajunge; nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pentru că are lucruri mult mai importante de rezolvat.

Culiță Sterp, refuzat de fostul coleg

Sebastian Chitoșcă trece printr-o perioadă foarte grea la momentul actual. Acesta a fost părăsit de soția lui Alexandra, care nu doar că vrea să rupă orice fel de legătură cu el, dar a obținut și un ordin de restricție pe numele lui, pe care dacă îl încalcă riscă să facă pușcărie timp de câteva luni sau să plătească o amendă de sute de euro, ceea ce nu își dorește.

Sebastian Chitoșcă nu va fi prezent la botezul fiului lui Culiță Sterp: ”Plec în Germania”

Într-un live pe care fostul concurent de la Survivor România l-a făcut pe contul lui oficial de Instagram, un internaut l-a întrebat dacă va fi prezent la botezul lui Milan, iar el a spus că nu, deoarece este nevoit să plece în Germania. Nu a dat prea multe detalii despre motivul plecării sale, așa că fanii nu sunt siguri dacă el merge doar să își ia bagajele din  locuința în care a stat cu Alexandra sau dacă ei s-au împăcat.

„Dacă am pierdut ceva în viață înseamnă că nu îmi trebuia/ Mâine plec în Germania, nu pot să ajung la botez la Culiță/ Nu știu, pentru mulți poate am vorbit prost, că poate nu înțelegeți. Cine înțelege e legendă, cine nu…”, a declarat fostul Faimos, pe live.