Sebastian Chitoșcă a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România, mai ales că era asociat cu Zannidache, marele câștigător al acestui sezon. Faimosul a fost, de cele mai multe ori, aspru criticat de cei de acasă din cauza comportamentul pe care îl avea în cadrul emisiunii de la Kanal D. Unii nu erau de acord cu atitudinea lui față de colegi și nici cu reacțiile sale din anumite momente crâncene.

Sebastian Chitoșcă, moment de sinceritate pe YouTube

Chiar dacă nu a ieșit niciodată preferatul publicului, se pare că acesta nu a dus lipsă de susținere din partea celor de acasă. Fostul fotbalist are mii de fani care îl susțin și pentru care s-a și apucat de vlog. Sebastian Chitoșcă postează în mod regulat videoclipuri pe canalul său de YouTube, iar recent și-a rugat fanii să îi adreseze tot felul de întrebări, iar el le-a răspuns cât mai sincer cu putință.

Unul dintre admiratorii săi a vrut să afle chiar de la el, dacă a furat sau nu mâncare cât timp se afla în Republica Dominicană, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul șocant pentru multe dintre persoanele care au urmărit vlogul respectiv. Având în vedere că îi era foarte, foarte foame și nu primea nimic, avea zile în care mânca și din gunoaie, deși nu avea voie să facă lucrul acesta.

“Da, am extras ceva mâncare de prin anumite tomberoane, dar sincer nu mi se părea că furam. Era foarte mare foamea și dacă vedeai orice colț de pâine pe jos, undeva în cort, o luai fără să te vadă nimeni și o băgai în gură. Nu mai contează de cât timp era acolo. Practic, am extras mâncare din locuri din care nu aveam voie, dar nu vă gândiți că mâncare multă, ce mai prindeam și eu pe acolo”,a povestit fostul concurent de la Survivor România.