Fostul fotbalist le-a mărturisit fanilor că are planuri mari pentru 2022. Acesta se gândește să se lanseze în afaceri

Sebastian Chitoșcă are planuri mari pentru 2022

Fostul concurent de la ,,Survivor România” se gândește să se lanseze în afaceri. Recent, acesta le-a mărturisit fanilor că își dorește să încerce o nouă meserie. Sebastian Chitoșcă a urmat cursuri profesionale de tuns. Se pare că această meserie îl atrage mult pe fostul concurent de la ,,Survivor România”.

Sebastian Chitoșcă are planuri mari pentru 2022. Fostul fotbalist este gata pentru o carieră în alt domeniu
Social media

Sebastian Chitoșcă și Zanni au aceeași pasiune

Cei doi nu împart doar pasiunea pentru sport, ci au și înclinația către afaceri. La fel ca fostul fotbalist, Zanni se gândește să pună bazele unei afaceri. Câștigătorul emisiunii ,,Survivor” este tare încântat și abia așteaptă să aibă propria afacere, care să îi aducă profit.

„De pe acum mă gândesc deja să îmi deschid și un business pe lângă hobby-urile mele pentru că n-am nimic stabil în momentul de față și nu știi când vine ziua în care rămâi fără nimic, motiv pentru care trebuie să-mi fac o bază financiară, un venit pasiv.

Acum 5 ani când m-am apucat de frizerie le-am zis prietenilor mei că va veni ziua când îmi voi lua casa mea și la un moment dat, îmi voi deschide și frizeria mea.
Deci, următoarea etapă a vieții mele va fi asta! Nu știu prea multe despre fondurile europene, dar o să mă interesez și voi încerca să le obțin.

Sper să vină repede momentul în care să vă deschid ușa în frizeria mea, intermediu prin care ne-am putea vedea, am putea sta de vorbă și am putea bea o cafea împreună.
Am multe planuri, încă nu știu de unde să încep, încă aștept, încă n-am prea multă experiență în domeniile astea business, dar promit că învăț”, spunea Zanni în urmă cu ceva vreme pe contul personal de Instagram.