Sebastian Chitoșcă nu trece prin cele mai frumoase perioade din viața sa, după ce s-a despărțit de Alexandra, femeia cu care a format un cuplu mai bine de șapte de ani de zile. Fostul fotbalist a acceptat provocarea de a participa la Survivor România doar pentru banii pe care i-a câștigat acolo, dar nu a fost totul lapte cu miere, așa cum ar fi sperat.

Câți bani a luat fostul Faimos de la Kanal D

Odată ce s-a întors din Republica Dominicană, acesta a realizat cât de multe greșeli a făcut în trecut și a încercat să le repare, dar nu s-a descurcat deloc. În goana lui după bani, nu a reușit decât să o îndepărteze pe ființa iubită. Având în vedere situația, unii au speculat că Alexandra ar fi fost cu el doar pentru bani, dar el a negat aceste zvonuri.

„Săptămâna trecută gândeam că aș ruga oamenii de acasă să nu mai alerge după bani. Dacă au o familie ce îl iubește cu adevărat, și oamenii ăia suferă când aleargă după bani, le-aș spune să să nu mai alerge după bani, pentru că îi vor câștiga, dar vor pierde familia. Acum, după ce am stat de vorbă cu mai mulți oameni familiști, spun că trebuie să le faci pe ambele fără nicio diferență. Să faci banii, să satisfaci și familia. Asta ai să o faci doar când ești copt la minte”, a mărturisit fostul Faimos.

Sebastian Chitoșcă, adevărul despre sumele câștigate la Survivor: „Ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru banii ăia”

Câțiva dintre susținătorii lui au vrut să afle care este suma de bani pe care a câștigat-o de la Survivor România, dar el nu a putut spune exact, din cauza faptului că sunt informații confidențiale. În schimb, a dat de înțeles că este vorba de foarte, foarte mulți bani.

„La Survivor am făcut destul de mulți bani. E confidențială suma, dar ar fi trebuit să lucrez vreo 4 ani în Germania pentru a face banii ăia. A fost bine, financiar am susținut familia. Eu am dus greul întotdeauna. Ea doar de când lucrează, de acum, susține financiar familia. E de apreciat că nu a stat cu mine pentru banii mei, niciodată nu a fost chestia asta. Acum sunt mai relevant decât eram ca fotbalist”, a mai povestit Chitoșcă.