Reclamă
Reclamă

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar general al Capitalei, l-a felicitat pe Nicușor Dan pentru victoria în alegeri și a precizat că îl va „împinge” să facă cu adevărat performanță în Capitală, transmite Agerpres.

„Îl felicit pe Nicușor Dan și îl anunț că vom fi în fiecare zi acolo împingându-l să facă cu adevărat performanță pentru acest oraș. După patru ani în care nu se văd multe lucruri, după alți patru ani în care Gabriela Firea nu a făcut mai nimic, cu siguranță vom fi zi de zi, așa cum ne-ați văzut și în toată această perioadă, aliatul bucureștenilor”, a declarat Sebastian Burduja într-o conferință susținută la sediul PNL.

El a precizat că așteaptă, de asemenea, rezultatele finale ale votului.

Reclamă

„Vom aștepta rezultatele finale. Sunt la ora aceasta și până târziu în noapte, spre dimineață, colegii noștri în fiecare secție de votare. Ei apără votul românilor și se asigură că rezultatul final este cel așteptat de bucureșteni”, a mai spus candidatul PNL.

Acesta a dorit totodată să mulțumească bucureștenilor că „au ales un proiect pentru Bucureștiul viitorului”.

„În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor bucureștenilor care în aceste alegeri, în această bătălie, au ales altceva, au ales un proiect pentru Bucureștiul viitorului, au ales cea mai tare echipă, au ales un plan și au ales să creadă că acest oraș merită poate mult mai mult decât până acum. O campanie foarte muncită și mulțumirile mele speciale se îndreaptă către oamenii pe care-i vedeți aici și către mulți alții. Ei au fost în fiecare zi în stradă, mai mult decât orice altă echipă, au fost în fiecare zi prezenți la datorie și au reușit să aprindă speranțele în inimile multor bucureșteni. Este doar un început. Partidul Național Liberal la București construiește alternativa reală de dreapta”, a afirmat Burduja.

La conferință, alături de Sebastian Burduja, au fost prezenți Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Capitalei, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, Ionuț Stroe – președintele PNL Sector 4, Monica Anisie – președintele PNL Sector 2, Dan Meran – președintele PNL Sectorul 5, Andrei Baciu – președintele PNL Sector 3. Burduja a precizat că după rezultatele finale va susține o nouă conferință de presă în care va răspunde tuturor întrebărilor.

Primarul în funcție al Capitalei, Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreapta Unită, a obținut, duminică, 45% din voturile bucureștenilor pentru un nou mandat, iar candidatul PSD, Gabriela Firea, a fost creditată cu 24%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro