Reclamă
Reclamă

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru viitor, pentru schimbare, pentru bucureşteni, care vor mai mult de la acest oraş.

„Îi chem pe toţi la vot, e un drept şi sunt convins că, la finalul acestei zile, vom avea cu toţii lucruri de sărbătorit şi surprize foarte plăcute pentru acest oraş şi oamenii lui minunaţi”, a afirmat Burduja, după ce a votat la o secţie organizată la Academia de Poliţie, conform Agerpres.

El a adăugat că are încredere în bucureşteni, i-a cunoscut pe mulţi dintre ei şi a simţit că îşi doresc „altceva”.

Reclamă

„Aceasta cred că e victoria acestei zile – speranţa din inima bucureştenilor. De mâine, ne apucăm de treabă – câştigăm şi luptăm în continuare”, a transmis Sebastian Burduja.

Duminică, 9 iunie, românii au ocazia să-și aleagă reprezentanții locali pentru următorii patru ani. Alegătorii sunt așteptați să voteze pentru primari, consilieri locali, președinți de consilii județene și consilieri județeni. Rezultatele provizorii vor fi disponibile pe Digi24.ro, unde vor fi publicate și sondajele exit-poll.

Tot la 9 iunie, cetățenii români vor participa și la alegerile pentru Parlamentul European. Aceste alegeri se desfășoară în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene în acest sfârșit de săptămână. România va avea 33 de reprezentanți în Parlamentul European, organismul unic ales direct de cetățeni din toate statele membre.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro