Se vrea din nou mămică! O prezentatoare a PROTV-ului își dorește încă un copil

De obicei rezervată cu intimitățile din viața ei personală, frumoasă prezentatoare de la Pro tv a declarat că își dorește foarte mult un copil alături de actualul iubit. Vedeta are deja un băiețel dintr-o relație anterioară!

Protagonista dorinței de a deveni din nou mămică este chiar Geanina Ilieş, prezentatoarea emisiunii “Gospodar fără pereche” de pe Pro TV. Vedeta are un băiat de 13 ani ce a rezultat din căsătoria cu afaceristul Irinel Varga, însă mărturisește că și-ar dori cu ardoare să devină mama pentru a două oară.

“Am fost și voi fi pregatită, oricând, pentru acest moment. Știu că sună ca un clișeu, dar Patrick pentru mine a fost cel mai frumos dar pe care l-am primit de-a lungul vieții. Și mai știu că sunt multe momente importante din viața mea, care mi-au dat un anumit sentiment de realizare și fericire, însă Patrick este mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată. Este cel mai bun copil din lume pentru mine. Tocmai din acest motiv mă gândesc că, pentru noi, încă un copil ne-ar aduce o bucurie. Și sunt sigură că toate lucrurile vin la momentul potrivit”, a spus Geanina Ilies intr-un interviu.

Prezentatoarea de la PRO TV a povestit despre relația apropiată pe care o are cu fiul ei Patrick. Vedeta susține că este o mama împlinită și în prezent și că băiatul ei nu i-a cauzat niciodată probleme.

“Puștiul e foarte ascultător, nu am avut probleme cu el niciodată, dar ca orice adolescent are momentele lui și nu obișnuiesc să-l cicălesc. Cred că asta m-a ajutat foarte mult în preadolescența lui. Să-i înțeleg tranformările, să-l ascult și să nu ridic tonul vocii. Comunicarea mamă-fiu este cea mai importantă din punctul meu de vedere în această perioadă, iar ei au nevoie de foarte multă înțelegere și mult spațiu la vârsta lor.”

Este o mama devotata insa nu a spus ”nu” afacerilor, Geanina avand in Bucuresti o clinica d einfrumusetare si un salon de bronzat. Inainte de a incepe filmarile la emisiunea de la PRO TV, vedeta marturiseste ca a fost nevoita sa vanda o parte din afacere, mai exact clinica deoarece ii ocupa destul d emult timp.

Geanina ilieș îi asigura și pe fanii emisiunii că vor vedea în continuare suspansul de la ”Gospodar fără pereche”, asta pentru că filmările nu au fost puse în pericol din cauza pandemiei.

”Emisiunea nu a fost afectată, pentru că filmările s-au terminat cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Sunt în contact direct cu toți gospodarii și telespectatorii emisiunii pe rețelele sociale. În fiecare miercuri i-am obișnuit deja cu prezența mea live pe paginile oficiale, unde dezbatem împreună toate momentele savuroase din emisiune. Oamenii sunt foarte activi în online în acestă perioadă și mă bucur că urmăresc emisiunea într-un număr atât de mare.” a mai adaugat Geanina.

Trimite știrea prietenilor tăi:

Date despre autor: