Se va sista programul PRIMA CASĂ!

Reclama

Reclama

Deputatul PSD Petru Bogdan Cojocaru susţine că Guvernul PNL va sista programul PRIMA CASĂ! Acesta a publicat un material prin care prezintă declaraţiile aduse de ministrul de finanţe pe marginea acestui subiect de interes pentru toţi românii.

În documentul publicat de deputatul PSD, se arată reacţia ministrului Florin Cîţu privind continuarea sau nu a programului.

Reclama
„Deja plafoanele pentru 2020 sunt acolo, ne uităm la el dacă face beneficii în societate. Aşa cum este el structurat astăzi, este un program care a apărut când economia avea nevoie de susţinere, astăzi economia nu este în criză, deci nu ştim dacă mai e nevoie în această formă. Chiar dacă plafoanele la garanţie au scăzut, creditele au crescut în continuare, se vede o tranziţie către alte tipuri de credite. Se pare că acest program nu este cel care susţine singur această piaţă. Vom lua o măsură cu acest program cât de curând”, a declarat ministrul, potrivit  Agerpres.
Ce declară deputatul PSD pe marginea declaraţiei lui Cîţu:
„Aşadar, într-o perioadă în care deficitul de locuinţe este imens, în care tinerii cu greu îşi întemeiază familii, pentru că nu au unde să locuiască decent, guvernarea liberală vrea să sisteze un program care asta face: asigură ajutor din partea statului pentru cei care sunt la început de drum!Nu mai vorbim de impulsul dat construcţiilor, ramură economică aducătoare de resurse la bugetul de stat şi care oferă un număr deloc mic de locuri de muncă! În timp ce PSD a susţinut cu toată convingerea acest program şi mărirea salariului mimim în domeniul construcţiilor, PNL doreşte îngroparea programului! Ne întrebăm de ce. Poate pentru ca liberalii de seamă, în frunte cu preşedintele Iohannis, să aibă, in continuare, piaţă de desfacere pentru închirierea propriilor case, decloc puţine, aşa cum ştim? Sau orice măsură menită să sprijine cetăţenii români să trăiască mai bine trebuie desfiinţată?Și mai avem un mesaj pentru domnul ministru Cîţu: dacă nu suntem într-o perioadă de criză, cum aţi declarat, de ce avem un buget de austeritate?”, este mesajul deputatului.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii