Se pare că Ema Uta și Alex Bodi au trăit mai mult o aventură de dragoste decât o poveste, pentru că s-au despărțit la scurt timp. Nu e de mirare că încercau să păstreze ascunsă relația, dat fiind că cei doi încă se descopereau unul pe altul. 

Cu toate astea, vestea nu a reușit să nu ajungă la urechile fanilor. Cuplul a apărut în mai multe postări de-ale prietenilor pe Instagram, în ipostaze romantice. Însă, destinul nu a ținut cu dragostea care părea că se înfiripă între ei, așa că s-au despărțit.

Generația Instagram, detectivii personali ai cuplului Ema Uta – Alex Bodi

Având în vedere că e la modă în ziua de azi să postezi pe Instagram tot ce faci și mai ales cu cine, vedetele s-au conformat și ele. Ba chiar și-au transformat plăcerea de a pune poze într-o meserie adevărată, iar fanii au devenit detectivi.

Urmăritorii vedetelor au fost cei care au descoperit primii că nu se mai urmăresc pe Instagram, așa că au început să cerceteze relația dintre cei doi. Tot prin intermediul acestui cerc vicios al mass-mediei, fanii au sesizat că atât Ema, cât și Alex sunt plecați în vacanță, dar în țări diferite.

Alex Bodi a fost surprins că se distra în Londra, la un club exclusivist. Detaliul picant care a stârnit interesul urmăritorilor de pe internet a fost că nu era singur acolo. Fosta lui iubită, Daria Radionova se întâmpla să fie exact în aceeași locație. Se pare că Ema a fost doar o atracție temporară, deoarece se speculează că fostul cuplu se va împăca.

Ema Uta, doar o aventură cu Alex Bodi

Deși Ema i-a fost alături în momentele cele mai grele lui Alex, nici ea nu suferă după celebrul afacerist. Aceasta l-a vizitat la închisoare de mai multe ori în trecut și chiar s-a deghizat pentru el. Toate semnele arătau că sentimentele dintre cei doi erau din ce în ce mai puternice, însă nu a fost să fie.

Cel mai recent cuplu din showbiz a pus capăt relației după doar 3 luni. Vedetele și-au dat seama că nu se potrivesc și au pornit pe drumuri separate.
Instagram

Între vedete se terminaseră lucrurile de dinaintea zvonurilor că Daria Radionova s-ar fi întors în viața lui Alex. Așa că Ema nu a rămas singură în România, ci a plecat în Dubai. Make-up artista se bucură de vremea frumoasă împreună cu prietenii ei. Aceasta arată incendiar și se pozează în cele mai luxoase restaurante. Frumoasa blondină nu pare tristă deloc!