Pentru următoarele 12 ore, meteorologii anunţă vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a iernii. Temperaturile maxime înregistrate vor atinge valoarea de 13 grade Celsius, în timp ce minimele coboară până la -1 grad. În aproape toate regiunile ţării se vor înregistra precipitaţii considerabile, din cauza creşterii temperaturii.

În Dobrogea temperaturile vor varia între 5 şi 12 grade Celsius, iar în această seară vântul va sufla destul de puternic la malul Mării Negre, cu intensificări de 8-12m/s. Cerul rămâne variabil, în timp ce presiunea atmosferică este în scădere uşoară.

În Moldova se înregistrează şi acum temperaturi de până la 13 grade Celsius, în timp ce minimele ating pragul de 6 grade, destul de mult pentru o seară de iarnă. Cerul este variabil, mai mult noros, iar vântul va sufla moderat cu intensificări pe alocuri.

În Maramureş, termometrele înregistrează temperaturi mult mai scăzute, fiind prezent un aer polar. Cerul va fi noros, iar spre seară vor fi condiţii de precipitaţii mixte, ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi vântul va sufla destul de slab.

În Crişana, minimele sunt de 2 grade Celsius, iar maximele de 6 grade. Cerul va fi mai mult noros, existând maxime condiţii de lapoviţă şi ninsoare.

În Banat, temperaturile sunt ceva mai ridicate, ele variază între 3 şi 11 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar presiunea atmosferică este în scădere pentru această zonă.

În Oltenia vremea se menţine caldă, cu temperaturi de până la 12 grade. Vântul va sufla slab, cu intensificări spre miezul nopţii. Temperatura minimă înregistrată în ultimele ore este de 7 grade Celsius.

Temperaturi similare găsim şi în Muntenia, însă maximele diferă faţă de regiunea Olteniei cu un grad Celsius. Şi aici, cerul este variabil, mai mult noros, iar vântul va sufla destul de puternic.

Cea mai rece temperatură se înregistrează în Transilvania pentru următoarele 12 ore. Termometrele vor marca valori de -1 grad Celsius, iar maximele ajung până la 3 grade. Vântul va sufla slab până la moderat pe tot parcursul zilei, iar cerul va fi noros şi izolat, vor fi condiţii de ninsoare, cu precădere în nordul regiunii.