Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au trăit o poveste de dragoste cu năbădai, unde au avut mai multe divorțuri și împăcari. În prezent, se pare că scandalul între cei doi nu s-a terminat, iar Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală fostei sale soții.

După ce au decis să rămână despărțiți de tot, cei doi au discutat despre pensia alimentară pentru cei doi copii pe care îi au împreună. După ce copii cuplului au rămas la tată, Adriana Bahmuțeanu avea de plătit pensie alimentară. Astfel, omul de afaceri i-a făcut plângere penală fostei soții pentru întârzierea sumelor de bani. Dacă prezentatoarea TV va fi găsită vinovată, riscă închisoare de la șase luni la trei ani sau amendă. Plângerea penală s-a făcut deoarece Silviu Prigoană a declarat vă timp de trei ani a primit doar 6.000 lei de la fosta soție.

Arhivă

„În trei ani mi-a trimis 5.000 de lei”

Copiii sunt la mine de 3 ani iar ea a uitat să-și plătească obligațiile. Legea prevede mai multe, în afară de a treia parte din venituri pentru doi copii: trebuie să susții copiii, întreținerea lor și așa mai departe. În 3 ani de zile a trimis 5.000 de lei. Lucru ce s-a întâmplat după ce am depus o altă plângere penală, ca să justifice că ea plătește. Iar deunăzi am mai primit 1.000 de lei. Ea a justificat că nu are venituri. Legea spune că dacă nu ai venituri, trebuie să plătești a treia parte din venitul minim pe economie.

Doar că dânsa, din greșeală, a candidat la Primăria Sectorului 1, unde și-a depus o declarație de avere, în care a scris că a avut 64.000 de lei într-un an. Cât au fost copiii în partea cealaltă, am fost cetățean onest al planetei care a trimis pensia alimentară zilnic. N-a contat că e Revelion, Crăciun sau sărbătoare legală. Prin Poșta Română, cu aviz de primire, conform legii. Copiii mei mănâncă zilnic, nu o dată pe lună. Eu nu sunt supărat pe ea, nici încrâncenat. Dar e vorba de banii copiilor. Banii de studii ai copiilor. Dacă copiii sunt deștepți și merg la facultate, nu se termină la 18 ani plata pensiei alimentare, se continuă până la terminarea studiilor , a declarat Silviu Prigoană pentru WOWbiz.ro.