,,Survivor România” scoate în evidență potențialul lor de a rezista cu puține rezerve de hrană sau confort, însă, la fel de bine sunt prezente și conflictele.

Primele conflicte au apărut în echipa,,Faimoșilor”

Concurenții de la ,,Survivor România” resimt lipsa confortului de acasă. Faptul că sunt într-un mediu cu totul nou, poate duce la nemulțumiri. Nici bine nu a început competiția, că se pot observa și primele conflicte. În ediția de ieri, 16 ianuarie, se poate observa următorul aspect: CRBL și Cătălin Zmărăndescu au preluat rolul de lideri ai echipei ,,Faimoșilor”.  Acest lucru nu a fost pe placul unor colegi.

Cum emisiunea ,,Survivor România” testează abilitățile sportive, la fel de bine testează și rezistența concurenților. De această dată, Roxana Ciuhulescu s-a arătat nemulțumită de faptul că nu a putut dormi toată noaptea de sforăitul lui Cătălin Zmărăndescu. Nemulțumirile nu s-au terminat aici.

Fosta prezentatoare Tv le-a spus colegilor ca după ce se dă trezirea, să nu facă prea multă gălăgie pentru că nu putuse dormi toată noaptea. CRBL și Cătălin Zmărăndescu s-au ocupat de a construi acoperișul pentru baracă. Roxana Ciuhulescu a fost deranjată de zgomotul făcut de băieți. În ediția din această seară, tensiunea crește și în mijlocul conflictului este prinsă și Laura Giurcanu.

Se încing spiritele la ,,Survivor România"! Deja au apărut primele neînțelegeri
Survivor România

„Cred că e foarte multă presiune oricum pentru toată lumea”, este concluzia la care ajunge Laura Giurcanu după prima ediție.

„Mă, dacă ai ceva de zis, spune-i în față. Nu trebuie să schelălăi pe la spate. Să latri și să-l mănânci de fund pe celălalt”, spune Roxana Ciuhulescu, deranjată de atitudinea colegilor.

În ediția de ieri, ,,Războinicii” au obținut kitul de unelte, iar în această seară, lupta se va da pentru imunitate. Rămâne de văzut dacă avantajul câștigării primului joc îi va motiva și mai mult pe ,,Războinici” să lupte la fel de mult împotriva ,,Faimoșilor”.